![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
סטטיסטיקה כניסות לאתר
שלום, אני רוצה לבנות סטטיסטיקה אך צריך הכוונה.
אני רוצה שיהיה אפשרות של היום חודשים שנים ייחודיות/לא ייחודיות חשבתי על משהו כזה כל כניסה לאתר יהיה רישום למסד IP זמן לינוקס ID ואז נגיד בכניסות של היום שיציג את לפי חיסור של התאריך כנל לחודשים ושנים. האם צריך להשתמש ב MKTIME או שאפשר ללא ואיך אני מושך לפי חודשים/שנים בחיסור? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
בכל זאת שאני בונה מערכת למכירה עדיף שיהיה גם סטטיסטיקה פנימית
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
מנסיון העבר. בניתי מערכת כמו שאתה אומר. הכנסתי למסד את הIP ואת הTIMESTAMP, לא צריך ID, אבל זה פשוט לא חכם.
קודם כל זה לא מדוייק כי זה סופר בוטים. דבר שני זה די כבד מסד כזה בהנחה שיש 300 כניסות לדוגמה ביום. תוך חודש זה 9000 רשומות. אם אתה רוצה לעשות משהו כזה, שיהיה פשוט ונחמד תעבוד על Cookies, נכון, זה לא מדוייק אבל זה מה יש. כמובן תיצור במסד uniques וviews, לדעתי זה עדיף על פני מלא רשומות. אתה גם יכול ליצור נניח כל יום רשומה שתספור לאותו היום ונשמרת, או לעשות רשומה שכל יום סופרת רק לאותו היום. זה יהיה קליל ויעיל אבל לא מדוייק. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אולי אפשר לבצע פקודה שתעשה COUNT לככל הרשומות באותו יום ותכניס לטבלה אחרת כמספר עם התאריך אבל הבעיה שצריך להתשמש בCRONJOBS ואני מעדיף שלא כי זאת מערכת שיש לה התקנה עצמית ולא מתאים לי שיצתרכו להגדיר CRONJOBS. מה לעשות ?< |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
תעשה רשומה לכל יום שתספור uniques וviews.
רשומה צריכה להיות מורכבת date views uniques. ואז תיצור Cookie ותעבוד עם זה ![]() הכי חכם לדעתי... |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
והיום שיש לאנליטיקס גם API אז זה קלאסי..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|