![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מבקש ביקורת - myjokes.co.il
שלום סיימתי לתכנת את האתר והעלאתי אותו, אשמח לשמוע את דעתכם עליו,
אשמח אם תגיבו על התכנות ואם האתר נוח לשימוש, ותביעו את דעתכם בקשר להתלבטות העיקרית שלי: אם להשים עליו עיצוב כבר עם תמונות או להשאיר אותו ככה( או משהו יותר חכם שתציעו). אם יש באגים או פרצות באבטחה שגיליתם, גם אשמח אם תודיעי(במקרה של פרצה משמעותית - בפרטי) לאתר: www.myjokes.co.il תודה, אופק. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
צבעים מזעזעים... בתור אחד שאוהב לצחוק ובדיחות וכד'... פתחתי את האתר ובאותה המהירות שזה נפתח ככה היציאה הייתה...
תנסה ללכת על צבעים יותר מעודנים ונעימים לעין... בשעה 23:50 כבר שהעיינים שלי שרופות מהיום הזה... ממש קשה לי להסתכל על האתר שלך. תעדן את הצבעים קצת... הרעיון טוב, לא אגיד לך שמקורי אבל יש פוטנציאל במיוחד הדומיין... תעבוד על הצבעים ידידי. עבודה טובה ושפע של הצלחה...
Last edited by Hanan; 18-08-09 at 22:36.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
בקשר לצבעים - אני אשמח אם תמליץ לי על צבעים שלדעתך ישתלבו יפה..
ויש פה את רוב מה שאמרת, לוחצים על הבדיחה יש תגובות, יש דירוג יש שיתוף בפייסבוק ויש קטגוריות... באמת נכנסת לאתר ולא ראית את זה? עריכה: ראיתי שערכת אז לא משנה, עדיין אשמח לקבל המלצה על צבעים.. ותודה על התגובה =] Last edited by ofekbaba; 18-08-09 at 22:42.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה הקטע של הקטן הגדל?
במילא זה גלילה ובדיחה אחרי בדיחה... צבעים בסדר אחרי שמתרגלים, אבל מבחינת מבנה מאוד ריק ומשעמם |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
למה כולו אותו צבע ?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|