![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() אהלן חבר'ה..
בהמשך לאשכול הקודם על שדרוג המחשב,עכשיו הגיע הזמן לשדרג את המסך. כרגע אני עם 17" (קטן אני יודע ![]() ![]() ואני מעוניין להשתדרג למסך איכותי שאהנה מהשימוש והצפייה בו. גודל רצוי 24" לא פחות מ 23. כמה דברים חשובים: רצוי ואף חובה שיהיה חיבור HDMI רצוי FULL HD זמן תגובה רצוי 2MS וניגודיות 1:50,000 אפשר יותר לא חייב ![]() זהו בעיקרון אין לי חברה מסויימת שאני מקובע עליה אבל אני מעדיף שזו תהיה חברה מוכרת עם מוניטין ואחריות שיהיה לי מקום לבוא אליו כשתהיה בעיה. ראיתי מסך 24 של חברת AOC שהפתיע אותי עם הנתונים והמחיר המצחיק,ראיתי שאין לו חיבור DVI וזה טיפה מפריע לי. מדובר בדגם הזה: AOC 2434Pw רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו , שווה את הסכום? והאם אני יכול להשתמש בחיבור HDMI כתחליף ל DVI ולא תהיה בעיה באיכות. תודה מראש וסליחה על החפירה ![]()
# 2 |
חבר בקהילה
|
חבר'ה , עזרה ?
אשמח חוות דעת על המסך הבא: Philips 230C1HSB
# 3 |
חבר על
|
האמת ששמתי עין על סדרת לוונדר החדשה של סמסונג אבל לא יצא לי לבדוק,
אני בכל מקרה ממליץ על T240 של סמסונג. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תברר אולי עם מישהו שאתה מכיר שיש לו..
יש כאן מישהו שמכיר את המסך ויכול לתת לי עליו פרטים וחוות דעת?
# 5 |
חבר על
|
הפיליפס?
שמע, הפיליפס נותן לך ניגודיות 1:12,000, הסמסונג 1:20,000. איך שאני רואה את זה, הסמסונג עולה על הפיליפס בקטגוריית מחיר-תועלת, הוא אחלה. Last edited by Cyeo; 18-08-09 at 19:13.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
התנסית פעם במסכים גדולים כאלה?
לי יש 22 וכבר כמעט יש לי פזילה החוצה בגלל כמה שהוא רחב. תחפש ביקורות באינטרנט.. על שניהם לא מצאתי ביקורות, כנראה זבל. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
לא יודע למה אני פשוט לא אוהב את המסכים של סמסונג.. ואני אומר מנסיון יש לי אצל ההורים מסך 22 של סמסונג.
לא מת על החברה. זה שאין מידע על מסך מסויים לא הופך אותו לזבל,זאת דעתי בכל מקרה... ומלבד יחד הניגודיות אני לא רואה שום דבר לא טוב בפיליפס.. ביחד למסכים אחרים במחיר שלו לפחות.. אני אציין גם שהמסך עולה בסביבות ה 1,400 ואני מביא אותו במחיר עלות,שזה בסביבות ה 900 ומשהו. עדיין אני אשמח אם מישהו יוכל להשיג לי חוות דעת עליו.
# 8 |
חבר בקהילה
|
יש 3 חברות ממש טובות בנושא:
פיליפס, LG, וסמסונג. ולפי דעתי לכולם יש דגם כמו שאתה מחפש ורק אחד כזה. זה די מצמצם לך את הבחירה, מצד שני זה נותן לך תשובה מדויקת ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
Tags |
מסך מחשבים |
|
|