|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שמתי לב שכל אחד שיש לו עוסק פטור או מורשה קורא לעצמו "חברה"
שמתי לב שכל אחד שיש לו עוסק פטור או מורשה קורא לעצמו "חברה"
וממש לא נראה לי שרשם את עצמו ברשם החברות (בכלל אין לו מושג מה זה רשם החברות). 1. זה רק מראה על חוסר רצינות ומקצועיות. 2. זה סוג של התחזות\מרמה שמציגים את עצמם כחברה ובעצם הם לא. 3. זה מראה על חוסר הבנה ושמדובר על ילדים. אז עסקים למינהם קחו זאת לצומת ליבכם ותפסיקו לקרוא לעצמכם חברה. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
מסכים ומוסיף ,
ציטוט:
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין ספק שזה נכון ואני באופן אישי גם אומר את זה ללקוחות שלי וכדומה.
הכי מצחיק זה שילדים רוצים לפתוח "חברת שרתים" ובסה"כ יש להם ריסלר ושום תיק באף מהרשויות ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
למה להתעסק בקטנות? מה זה מביא?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי
|
דווקא לי זה נשמע יותר הגיוני.
אם נניח בצד את "איך החוק מגדיר", נשמע לי מגוכח שמישהו יציג כאן את העסק שלו בתור "עסק יוסינט אכסון אתרים" או "העוסק הפטור יוסיני אכסון אתרים", לא נשמע יותר הגיוני (ופחות קטנוני) פשוט להגיד "חברת יוסינט אכסון אתרים"? אם הדרך שלכם להחליט אם החברה היא "רצינית" הוא לא היא בעזרת ה"קידומת" שלה אז כאן הטעות שלכם, זה שעסק מסויים נרשם ברשם החברות כחברה בע"מ לא עושה אותה רצינית יותר או גדולה יותר. יש אנשים שרושמים את העסק כחברה כי הם הגיעו לרמת הכנסה מסויימת, יש אנשים שרושמים את העסק כחברה בגלל הנושא של ישות משפטית נפרדת. בשורה התחתונה, ההבדל בין עוסק מורשה לחברה היא הדו"ח השנתי ותשלום של מס' מיסים שלא קיימים לעוסק מורשה. זה לא אומר שתקבלו שירות יותר טוב, זה לא אומר שהשרת ייפול פחות. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
אנחנו באמת רשומים ברשם החברות כ"פולצ'ק חברה בע"מ", זה נובע בעיקר מהעובדות שדניאל ציין, כמות הכספים שעוברת בחברה, ויישות משפטית נפרדת. אבל בסה"כ אנחנו חברה עם 14 עובדים שמתוכם רק שלושה עובדים מדי יום, השאר לסירוגין. Last edited by OrPol; 26-07-09 at 22:05.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
אז מכך משתמע שהחברה די מצליחה. אך שוב, זה לא בכל המקרים. כפי שציינתי ברוב המקרים. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עוסק מורשה המציג עצמו בתור חבר הוא מתחזה ועובר על החוק הוא יכול להציג את עצמו כ"אתר שמספק שירותי אחסון וכו'" או לומר שהוא עוסק בשירותי אחסון (כי תאחלס זה באמת הוא) ולא כחברה לשירותי אחסון. חברה יכולה להיות גם עם שני אנשים ואני מכיר כזו אך הסיכוי שהוא ייפול או יהרוס את שמו לרוב הוא קטן יותר מעוסק פטור או מורשה (אמרתי לרוב). בעל חברה שפושט רגל אינו יכול לפתוח שוב עסקים ולכן יעשה הכל בכדי להצליח ומידת הרצינות שלו תיהיה גבוהה יותר משל אחרים כי זה הצ'אנס היחידי שיש לו. ולעניניי האשכול, ילד בן 15 שיש לו עוסק פטור ומציג את עצמו כחברה לאחסון אתרים הוא מטעה את הלקוחות מבלי שיידע שהוא עושה עבירה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
מצטער להגיד, אבל זה אחד הנושאים הקטנוניים ביותר שראיתי בכמה שנים האחרונות בהוסטס.
מה אכפת לך מה רשום לו? שיקרא לעצמו עסק שיקרא לעצמו חברה שיקרא לעצמו יוסף בלולו מה זה משנה? העיקר זה איכות השירות והשרתים שהבנאדם מספק. אני אישית רשום בתור חברה בע"מ.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|