![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
איך אני עושה מסגרת ?
שמעו בזמן האחרון יוצאים לי עיצובים מאוד יפים אבל יש בעיה
שאני מעצב בפוטו שופ יש מסגרת שאני מעלה את התמונה לדף HTML בלי מסגרת זה לא נראה כמו בפוטו שופ בקיצור איך אני עושה מסגרת לעיצוב (מעלה העיצוב בגודל 1PX) כמו המסגרת של הפוטו שופ ושלא יהרוס את העיצוב |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה ?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
שניה, שאני אבין...
הבעיה שלך זה עם העיצוב בפוטושופ או ב-HTML? בכל מקרה, ישנה אפשרות לעשות מסגרת ב-css, אתה מודע לאפשרות הזו? ואם כן, מדוע אינך משתמש בה? אם לא, תעלה את קוד ה-HTML שלך, ואסביר לך מה לעשות.
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אפשר לעשות ב HTML מסגרת ואפשר גם בפוטושופ בעיקרון השיטה הכי פשוטה בפוטושופ היא לעשות
שכבה חדשה מעל כולם. לעשות fill 0% ואז אתה עושה קליק ימיני הגדרות של הבבל והחרא הזה.... stroke >> inside <<< 1px בצבע שחור טאדם!
# 6 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
בתוך הtable תעשה ככה (לדוגמא):
HTML קוד:
<table style="border:1px #000000 solid;">
style=מאפיין בתוך תגים,סגנון,מקביל לCSS (או יותר נכון,זה CSS) border=מאפיין עיצוב,מסגרת 1px=רוחב,פיקסל אחד #000000=צבע,שחור solid=זה בעקרון סגנון מסגרת,solid זה בעקרון הכי פשוט,רק קו תהנה.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
canvas size
מוסיף פיקסל בכל צד ואחר כך עושה stroke לכיוון פנימה בצבע שחור נגיד... |
![]() |
![]() |
# 8 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
בעקרון,בפוטושופ זה ממש לא טוב לעשות,סתם עוד עבודת חיתוך,סתם מציק....וגם,זה עוד תמונה...שזה גם חבל...רק הקוד של התמונה זה 20 ביטים והתמונה גם....ויש 4 תמונות לא?..בסוף,האתר בעקרון יעלה יותר לאט,אנחנו אולי לא הכי שמים לב לזה...אבל אנשים עם אינטרנט קצת יותר איטי שמים לב..
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
תוכל להסביר לי ? אני מעדיף גם בCSS ותעבירו את זה לפורום תכנות כי זה מתחיל להיות תכנות אני שם לב |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|