![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
חסימת PING על השרת.
אהלן חבר'ה,
יש לי בעיה מוזרה על השרת. אתמול אחד החבר'ה במסן אמר לי שאפשר להפיל לי כל אחסון באתר בעזרת שימוש בPING... הבאתי לו כתובת אתר שמאוחסן אצלי על השרת. הוא עשה PING על אותה כתובת והאחסון נפל. רציתי לדעת כיצד ניתן לחסום PING.... הוא פשוט רשם בCMD: ping xxxx.co.il -t ולאט לאט האחסון הפסיק לעבוד. מה אפשר לעשות? תודה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
קוד:
/sbin/iptables -A OUTPUT -p icmp -o eth0 -j ACCEPT /sbin/iptables -A INPUT -p icmp –icmp-type echo-reply -s 0/0 -i eth0 -j ACCEPT /sbin/iptables -A INPUT -p icmp –icmp-type destination-unreachable -s 0/0 -i eth0 -j ACCEPT /sbin/iptables -A INPUT -p icmp –icmp-type time-exceeded -s 0/0 -i eth0 -j ACCEPT /sbin/iptables -A INPUT -p icmp -i eth0 -j DROP
# 9 |
אושיית הוסטינג
|
במידה והתגובה לפינג ב-IPTABLES מוגדרת כ-DROP,
המחשב עדיין יקבל את הפינג, הוא פשוט יתעלם ממנו, אחת הסיבות שחוסמים פינג, היא בין היתר, שסקנרים למינהם לא יגלו את האייפי בסריקה של טווח[סתם לדוגמא], אגב, שים לב להתקפה מסוג שונה, HTTP dDos, תוכנה פשוטה שפשוט שולחת לשרת HTTP, אלף בקשות ברגע נתון. (/ http://hosts.co.il -> GET ), במידה ולא מוגדר ב-APACHE/IPTABLES שאייפי אחד יכול לשלוח 10 בקשות בשנייה[או כל תצורה אחרת לצורך העניין], מחשב ADSL אחד יכול לתקוע לך את השרת.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|