|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
Kazar - קצר ולעניין אינדקס אתרים
עמוד הבית האינטראקטיבי המוביל בישראל , נפתח לקהל הגולשים.
קצר ולעיניין הינו אינדקס אתרים המציג את מיטב אתרי האינטרנט בצורה נוחה ויעילה , עוד פרויקט בית של חברת WSD בניית אתרים נשמח לשמוע את חוות דעתכם . כתובת לאתר - אינדקס אתרים |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
יפה מאוד
אהבתי את העיצוב |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
ביצוע ועיצוב מעולים,
אבל עדיין אני לא מוצא משהו שישאיר אותי / שאני אכנס לאתרים של האינדקסים שוב.. אולי תנסה לעשות דבר כזה, בתוך האינדקס שלך שיהיו מספר אינדקסים לפי גילאים: ילדים - צעירים וחיילים - מבוגרים - זקנים (משהו כזה...) וכל אחד יבחר את האינדקס שאליו הוא משוייך ותשמור את זה בקוקיז או משהו כזה וככה שהוא יכנס פעם הבאה הוא יועבר ישר לאינדקס לפי הגיל שלו.. כי לדוגמא לילדים קטנים אין אותם אתרים כמו למבוגרים.. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
יפה מאוד , אהבתי !
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה לכל מי שהביעה את חוות הדעת שלו עד עכשיו.
בקשר לשאלות שלכם למרות שאולי קצת קשה להשים לב לזה . אבל כן ניסינו לתת באתר הזה משהו שהוא קצת מעבר לאינדקס רגיל ומה שניסינו לתת זה בעצם סדר נוחיות וקלות שימוש. הלוגואים יותר גדולים ובולטים מרוב האתרים , אין מאה קטגוריות יש בדיוק את מה שצריך[ למרות שיש כאלה שיגידו שחסר להם חלק מהקטגוריות אבל ניסינו לתת את הקטגוריות הפופלריות ביותר]. בעצם ניסינו ליצור פה מנימום אתרים ומקסימום נוחיות ויעילות . תודה רבה בקשר לעיצוב. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
למה לא כתבתם את השם : Katzar ?
# 8 |
חבר חדש
|
אהבתי...
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אתר נחמד אבל לא ייחודי יש מספיק כאלה.
# 10 |
חבר בקהילה
|
השם KATZAR היה תפוס
![]() אז הלכנו על KAZAR לא ראינו בזה חשיבות כזאת עליונה מהסיבה הפשוטה שזה אתר שמיועד להיות עמוד בית ואחרי שמגדירים עמוד בית הכתובת שלו לא באמת משנה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|