|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה | איך עובד כעיקרון אתר פתיחית אתרים
שלום.
רציתי לדעת איך עובד כעיקרון אתר פתיחת מערכת למשתמשים לדוגמא: ios.st או טיפו והשאר. האם זה משהו שמשכפל את המערכת ומעלה אותה? כי זה יוצר דומיין user.free.co.il למשל, אם האם זה משהו עם המסד? שזה מערכת אחת בלבד? וכל משתמש שנרשם זה עושה טבלה חדשה במסד.\ תודה על העזרה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אני מתאר לעצמי שכל משתמש חדש מתווסף למסד
לא נראה לי שהם היו מצליחים להחזיק אתר כזה שפועל בצורה של שכפול כמו שאמרת טיפו לדוגמא זה רק סאב דומיין שמפנה אוטומטית לדף PHP או ASP רגיל, נסה ותראה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
כן אבל שאני נכנס לממשק שלי בios.st התמונות של הממשק כאילו שייכים לאחסון שלי כאילו הקבצים הועלו לשרת ואין מצב שזה קרה כי טופס ההרשמה לוקחת כמה שניות לעדכן
אז בגדול צריך להיות ממשק אחד ראשי והוא משתנה בהתאם לשם הטבלה של המשתמש? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אני לא מאמין שזה פועל ככה
אם כן אז בטח מדובר במערכות ממש קטנות, למרות שעדיין לא נראה לי בטוח יש איזה קטע שם |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
המערכת שמה זה לא טיפו )ios( זו מערכת ענקית והרבה יותר טובה.
אשמח לשמוע דעה של אלה שמבינים או אעשו פעם דבר כזה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
לפי דעתי זה פועל בHTACCES וכל אתר זה שליפה ממסד לפי ID ייחודיכך לגבי הפאנל זה פאנל אחד רק מתחלף התכנים לפי הID
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
בוא נעשה קצת סדר:
א. הסאב דומיינים לא קשורים למערכת, זה הגדרה בשרת בשם wildcard. ב. התת אתרים- דיי פשוט: יש טבלאה עם מידע על כל האתרים. כל דבר שאתה מוסיף(פורום, כתבות, אלבומים, דפים וכו') ומכיל גם שדה של website. וככה אתה מסנן את כל הדברים לפי באתר עצמו. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
^^
את זה הוא הצליח להבין, השאלה שלו היתה לגבי הפאנל עצמו. כשיש לך Wildcard מותקן בשרת יש התעלמות מסאב דומיינים(תקנו אותי אם אני טועה) לכן, מה שיש לך לפני זה רק פיקציה באותה מידה יכלו לכתוב כל דבר באיזה שפה לדוג' - http://ios.st/IOS/Img/AdminIcons//icon_stats_32.gif http://אני_עושה_בדיקה_האם_יעבוד.ios.st/IOS/Img/AdminIcons//icon_stats_32.gif עריכה, התיחסתי לEAStyle
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|