|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
קניתי מחשב, אמור להגיע יום חמישי, הביעו דעתכם :]
מפרט המחשב שקניתי:
מארז: Elco silver מעבד: Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB לוח אם: INTEL Avalon D915GAVL LGA 775 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII זכרונות: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz כרטיס מסך: GAINWARD POWERPACK ULTRA 1980PCX 6600GT 256MB DDR PCI-EXPRESS כרטיס רשת: INTEL PRO 10/100 כרטיס קול: סטנדרטי AC97 מקלדת + עכבר: Logitech® Cordless Desktop® LX 700 רמקולים: CREATIVE SBS350 צורב DVD: LG GSA-4165B BULK מסך LCD: LG L1750SQ 8MS סה"כ מחיר כולל מע"מ: 7426 מה דעתכם? אני מקווה שלא יצאתי פראייר... המחשב אמור להגיע יום חמישי אני מתרגש חחח :] נ.ב שימו לב גם למוצרים החיצוניים(מקלדת, רמקולים וכו'...) ורק אז תגידו אם המחיר משתלם :] בכל מקרה כבר קניתי אז זה לא משנה, בהצלחה לי :qqb003: חחח... |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
יצאתה פרייר חחחח..אבל לא משנה...מחשב חזק אחי.. הייתי משפר תמעבד...
|
![]() |
# 3 |
Guest / אורח
|
אממ יצאת פראייר כי גם עם האביזרים החיצוניים זה לא מגיע למחיר של 7,000 ש"ח... (למרות שיש שם LCD חחח זה דגם זול :qqb006: ) בכל מקרה תתחדש וכן מחשב חזק למדי...
|
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
מחשב חזק .
אבל המחיר יקר מידיי. יכלת לקנות בפחות ובהרבה בפחות . בכל מקרה תתחדש |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אני לא חושב שהוא יקר, הכי זול שמצאתי בעיר שלי...בכל מקרה, שימו לב לכמה דברים:
רק האביזרים החיצוניים עלו לי 2300 שקלים... עכשיו שאני מסתכל על ההצעה רשום שם 7,226 ולא 7426 טעות שלי :/ אז תוריד מזה את ה2300 של הציוד ההקפי...יוצא כ-5000 ש"ח רק על המחשב... אני לא חושב שזה יקר, בכל מקרה זה יצא להורים של משתלם כי הוא גם עשה 14 תשלומים מה ששום חנות בעיר לא נתנה לנו :] בכל מקרה לא נורא, הכי חשוב שאני אהנה מהמחשב :] דרך אגב, הוא יפעיל לי את המשחקים שחדשים על ההגדרות הכי גבוהות? יש מצב? |
![]() |
# 6 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
ומחשב כזה בלי האביזרים לא עובר את ה4,500 במקסימום של המקסימום... |
|
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
+מסך אפילו זה לא עובר ת-5000 מצטער אחי...אם אתה רוצה תבטל הכל אני ייתן לך מישו' שמוחר מחשביפ בזול ונותן לך תמיכה מלאה מלאה והכי טובה שיש...החלטתה שלך...
|
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני חושב שאתה מגזים, בוא תעשה חישוב קטן תראה לאיזה תוצאה תגיע...
הכרטיס מסך 1300 ש"ח מעבד 1100 ש"ח זכרון 700 ש"ח מסך 1500 ש"ח כמה יצא? כבר 4600, אתה מגזים אחיייייייייייייייייייייי |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
מחשב נחמד מאוד, בהצלחה שיהיה.
|
![]() |
# 10 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|