|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[ביקורת] רקעים למחשב
ביקורת אתר - רקעים למחשב
שלום, אשמח לקבל ביקורת על האתר החדש שהעלתי: רקעים למחשב http://bg.console.co.il/ באתר אפשר למצוא מגוון רקעים למחשב. כל רקע מתוייג בקטגוריה כאשר בכל קטגוריה מופיעים כל אותם הרקעים שהועלו לאותה קטגוריה. בהצגת הקטגוריות יופיעו כל הרקעים בהקטנה. בלחיצה על הרקע המוקטן תועברו לעמוד הצגה של הרקע ששם אפשר לשלוח לחברים / להוריד בצורה נחה יותר / לקבל את מקור התמונה על השרת וכו'..(לצפייה בגודל מלא / פרסום בפורומים או כל מקום אחר) המערכת היא ניסיונית ואם תיהיה מתאימה אז אני אמשיך לעבוד איתה (מערכת שלי ד"א ![]() אז אם תוכלו, לתת ביקורת על המערכת, אני אשמח. סטאטוס האתר: בינתיים באתר יש כ 200 רקעים. המספר מתעדכן מדי יום. הקטגוריות באתר: נופים, מכוניות, נשקים, PSP, צמחים, משחקים, מערכות הפעלה וטלוויזיה
סיכומים מוכנים סיכומים בהיסטוריה, סיכומים באזרחות Best Stocks to Buy - מניות מומלצות למעקב בבורסה הישראלית לשנת 2022 Last edited by EpsilonTal; 02-07-09 at 18:43.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
עיצוב + תכנות - לא ברמה גבוה בכלל ללא איכות שנמצאים בתוך סאב דומיין.
אני חושב שאתה צריך להשקיע קצת יותר לסדר את האתר שיראה כמו אתר רקעים ואז להעלות אותו מחדש על דומיין רישמי. שיהיה בהצלחה בהמשך, אור. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תודה רבה על הביקורת
הייתי רוצה לדעת מה כדאי לסדר? ברגעים אלה אני עובד על עיצוב חדש ד"א. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
נסה לעצב משהו קצת יותר בולט, ושיהיה יחודי.
אין דברים שמסמלים את האתר כמו לוגו וכ'ו, יש לך אתר אם הקדמה ובלוק אחד שאמור להיות והוא לא בלוק. תוכל לעשות בלוק "האחרון שהועולה" "הפופולאריים ביותר" וכ'ו.. ורשימה של רקעים באינדקס בגודל לא מלא שאפשר ללחוץ ויפתחו בגדול או בדף חדש כולל הסבר.. אוכל להביא לך אתרים לדוגמא, יש ערכות נושא מעולים לוורדפרס שיכולים לסדר לך את כל החסרונות שציינתי ואפילו להיוסיף, שלח לי הודעה פרטית ואני יציג לך כמה ממהם. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
חשבתי על לעשות עיצוב רחב יותר
האמת שבאתר הזה אין עיצוב, יש יותר טבלאות.. לא השקעתי הרבה מאמץ בעיצוב עצמו כשיתפנה לי זמן אני אחליף למשהו רחב, צבעוני יותר.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אתר מצויין..
סופסוף אתר רקעים טוב בעברית! תוסיף קטגוריה של רקעים ב-HD (לאנשים עם מסך מחשב 32" או 42"...) אשמח אפילו לשמור במועדפים אתר כזה ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() שמח שאהבת.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
הכוונה היא שצריך רקעים ביחס של 16X9.. מסך רחב...
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אהה הבנתי אותך.
בעקרון העלתי כמה כאלה אבל לא נתתי להם קטגוריה מיוחדת בשבילם http://bg.console.co.il/image.php?id=189 http://bg.console.co.il/image.php?id=190 הנה דוגמא.. אלה אפילו יותר מ16X9 ד"א, עוד כמה שעות אני מעלה עיצוב חדש ועד מוצאי שבת המערכת תעבור כמה עדכונים. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
בס"ד
לא אהבתי את העיצוב, רעיון לא מקורי מומלץ להשקיע את המשקעים שלך על פרוייקט שונה מזה. בהצלחה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|