|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
בדיקת דירוג ה- PageRank
שלום...
אני רוצה להציג אתר חדש וחמוד המאפשר בדיקת PR (אתר נבנה למטרה אחת: (בדיקת PR של כתובת אינטרנט), בצורה מה שיותר קלה ונוחה). http://veeiw.co.il אתר פשוט, כלי אמין, קל ונוח לגולש. אני יודע שכבר יש מלא אתרים כאלה ואולי לא ממש צריך את זה... אבל היה לי את הדומיין שעמד סתם ככה אז אמרתי שחבל ועשיתי את זה שיהיה. [: |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
נחמד מאוד
![]() HTML קוד:
document.oncontextmenu = function(){return false} if(document.layers) { window.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); window.onmousedown = function(e){ if(e.target==document)return false; } } else { document.onmousedown = function(){return false} } אגב, כלי מאוד אמין ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
העיצוב נחמד, השאר על הפנים.
לא ניתו להקיש באתר בדפדפן שהוא לא IE. אני מצטער לאכזב אבל גם בIE זה לא באמת טוב... ראשית, אתה לוקח את התמונה מseekposition שזה פשוט לא שווה כלום לדעתי. שנית, הסקריפט שלהם בכלל לא עובד אז זה עוד פחות טוב (תחפש google.com והוא יחזיר 0). עריכה: MasterT אני רואה שהגבת. אני לא יודע אם שמת לב אבל הכלי pr שלך תמיד מחזיר 0.... |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
למה זה שהוא לוקח את זה מאתר כלשהו לא שווה כלום? הוא עוזר לאנשים...
אגב, ![]() ![]() (דוגמא ל-2 אתרים) ה-0 חצי מחוק, אבל רואים שזה 10... google.com זה מקרה מיוחד, 2 תווים, אני לא מכיר עוד אתר בליגה שלנו שהגיע ל-10 =]. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
ממש מוזר.
מקודם, שבדקתי זה תמיד החזיר 0... ושוב, אני לא חושב שזה שווה משהו, האתר שלך מספיק טוב (למען האמת הוא מעולה, משתמש בו בערך שלוש פעמים בשבוע [לפחות]). עדיף לתת לו לינק חח, או לפחות לרשום שזה לקוח משם. לא יודע.... |
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
מממ תודה... אני יוציא את הסקריפט לחצן ימני...
(ואשים למטה גם קישור ל seekposition) אתר מעולה ד"א. שוב פעם, הוא אמור לתת לגולש דבר אחד!: פשוט לבדוק PR בצורה הכי קלה ונוחה שאפשר!. תודה על התגובות [: עריכה: הורדתי שמה את הסקריפט, מישהו שיש לו פיירפוקס (לי אין) יכול להגיד לי אם זה טוב עכשיו? פליזז.. ![]() Last edited by veeiw.co.il; 14-06-09 at 16:10.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום
|
עובד =] בהצלחה
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
עכשיו עובד מעולה
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אהבתי את הלוגו.
סקריפט טוב |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
לא פרסמת פעם את האתר?
בכל מקרה, נראה אחלה.. תשפר רק את התמונות של התוצאות דירוג.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|