הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Hosts: הכרזות, הצעות, שאלות ומשוב

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 12-06-09, 15:56   # 1
proman
חבר בקהילה

מיני פרופיל

proman לא מחובר  

חוקה בפורום דומיינים

שלום , יש לי בעיה עם חוק מסויים בפורום דומיינים
החוק הוא לא לפתוח אשכולות מכירה של אותו הדומיין יותר מפעם אחת.

מכיוון ששווי הדומיין ומצבו של הדומיין הם מאוד דינאמים ויכולים להשתנות מזמן לזמן
אני חושב שיש מקום לשינוי החוק ולהוסיף לו קריטריון של זמן בין הודעה להודעה או תנאים מוסיימים אחרים.

לדוגמא לפני שנה שווי הדומיין היה 10 ש"ח כי לא היה עליו אתר ולא כניסות ולא לינקים חיצוניים.
היום האתר יש באתר נניח 1000 כניסות יחודיות וקידום אדיר בגוגל כך שהיום השווי הוא נניח 1000 ש"ח

מה אתם חושבים?
  Reply With Quote
ישן 12-06-09, 16:03   # 2
Tomer
Whatever

Tomer's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Tomer Send a message via Skype™ to Tomer

Tomer לא מחובר  

נכון, שווי הדומיין יכול להשתנות בכל רגע, ולכן אנו לא באמת מגבילים פתיחת אשכולות מכירה. אשכול 1 או 2 על אותו הדומיין - בסדר גמור, בהפרש הסביר - לא יקרה כלום לפותח האשכול. מעבר לכך, באישור בלבד. אנו לא מעוניינים שהפורום יוצף בהודעות.

אני אתפנה עכשיו לסיבה שבגללה פתחת את האשכול כאן - duh.co.il
פתחת אשכול ראשון, הכל תקין
פתחת אשכול שני - גם כאן, האשכול חי וקיים, ולא ננעל
פתחת אשכול שלישי - ננעל בגלל הקפצה (!), ולא בגלל האשכולות שלפניו
פתחת אשכול רביעי - ננעל בגלל 3 אשכולות שלפניו
פתחת אשכול חמישי - ננעל בגלל הארבעה הקודמים (במיוחד כשכבר התבקשת שלא לפתוח עוד אחד)

סביר להניח שבמידה והיית מבקש אישור - היית מקבל. האשכול לא ננעל והוזהרת בגלל החוק, אלא כי החלטת לזרוק על מה שנתבקשת בעבר.
ישן 12-06-09, 16:12   # 3
proman
חבר בקהילה

מיני פרופיל

proman לא מחובר  

לענות לעיניין בבקשה...
אני לא מבין מה הקשר אלי? אני מנסה ליעל את החוקה ולא לדבר ספציפית עלי.
בכנות אני יכול להגיד שאני ממש לא בסדר כי לא פעלתי לפי החוקים ואתה צודק ב100%

אבל הסיבה האמיתית שבגללה פרסמתי מספר פעמים זה פשוט בגלל ששכחתי גם את החוק וגם את הפרסום הקודם.
וזה לא רק אני זה רוב המשתמשים ככה כי אתה צריך להבין שמשתמש פשוט גם אם קרא את החוקים פעמיים אחרי חצי שנה הוא לא תמיד יזכור את זה או לא תמיד ישים לב , ממש כמו שעכשיו אתה לא שמתה לב ושלחתה הודעת ספאם בלי כוונה.

עכשיו בחזרה לנושא בבקשה מה דעתכם?

Last edited by proman; 12-06-09 at 16:17..
  Reply With Quote
ישן 12-06-09, 16:19   # 4
Tomer
Whatever

Tomer's Avatar

מיני פרופיל

Tomer לא מחובר  

אני עצמי גם לא מכיר את כל חוקי מדינת ישראל בע"פ - זה לא אומר שמותר לי לעבור עליהם. אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש, וזה משהו שאתה חייב לזכור.

אם משתמש פרסם פעמיים את הדומיין שלו, ורוצה לפרסם שוב בגלל שהתבצע שינוי כזה או אחר בפרטי הדומיין - בבקשה, הוא מוזמן לבקש אישור - רוב הסיכויים שהוא יקבל את האישור, אנחנו לא כאן כדי להתעלל במשתמשים. לעגן את זה בחוק? מיותר, יהיו הרבה משתמשים שינצלו את זה. אנחנו מעדיפים להשאיר לנו את ההחלטה אם לאשר או לא.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי proman צפה בהודעה
לענות לעיניין בבקשה...
אני לא מבין מה הקשר אלי? אני מנסה ליעל את החוקה ולא לדבר ספציפית עלי.
בכנות אני יכול להגיד שאני ממש לא בסדר כי לא פעלתי לפי החוקים ואתה צודק ב100%

אבל הסיבה האמיתית שבגללה פרסמתי מספר פעמים זה פשוט בגלל ששכחתי גם את החוק וגם את הפרסום הקודם.
וזה לא רק אני זה רוב המשתמשים ככה כי אתה צריך להבין שמשתמש פשוט גם אם קרא את החוקים פעמיים אחרי חצי שנה הוא לא תמיד יזכור את זה או לא תמיד ישים לב , ממש כמו שעכשיו אתה לא שמתה לב ושלחתה הודעת ספאם בלי כוונה.

עכשיו בחזרה לנושא בבקשה מה דעתכם?
דווקא את ההודעה הראשונה שלי בנושא הזה פרסמתי כשאני פיקח לחלוטין, אפילו לא שתיתי לפני. אני מודע ב 100% למה שרשמתי. הודעת ספאם? תפקח את עיניי, אני די בטוח שפשוט עניתי לך על כל הסעיפים שרשמת. באת להתחכם? בהצלחה.
ישן 12-06-09, 20:22   # 5
proman
חבר בקהילה

מיני פרופיל

proman לא מחובר  

מה שאני מציע זה יעול של החוקה כי נראה לי שעיניין האישור מיותר , עובדה שהפורום לא פעיל במיוחד(ממוצע של אשכול ליום)
אם ההגבלה היא תיהיה לדוגמא מינימום 3 חודשים + שינוי בתנאי המכירה הפורום לא יוצף אלא ההפך תיהיה בו יותר פעילות.
כך שאף אחד מהטיעונים נגד לא נראים לי הגיוניים במיוחד..

וד"א חיסרון נוסף הוא שמנהל לא תמיד שם לב להודעות הפרטיות , עובדה שבמקרה שלי לא חזרתה אלי למרות ששלחתי הודעה , הזמן של כולנו יקר גם שלי גם שלך וגם של כל משתמש אחר פה אנחנו לרוב אנשים עסוקים וזה עוד סיבה לכך שהחוק הזה לא מתאים.
  Reply With Quote
ישן 12-06-09, 20:50   # 6
Tomer
Whatever

Tomer's Avatar

מיני פרופיל

Tomer לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי proman צפה בהודעה
מה שאני מציע זה יעול של החוקה כי נראה לי שעיניין האישור מיותר , עובדה שהפורום לא פעיל במיוחד(ממוצע של אשכול ליום)
אם ההגבלה היא תיהיה לדוגמא מינימום 3 חודשים + שינוי בתנאי המכירה הפורום לא יוצף אלא ההפך תיהיה בו יותר פעילות.
כך שאף אחד מהטיעונים נגד לא נראים לי הגיוניים במיוחד..

וד"א חיסרון נוסף הוא שמנהל לא תמיד שם לב להודעות הפרטיות , עובדה שבמקרה שלי לא חזרתה אלי למרות ששלחתי הודעה , הזמן של כולנו יקר גם שלי גם שלך וגם של כל משתמש אחר פה אנחנו לרוב אנשים עסוקים וזה עוד סיבה לכך שהחוק הזה לא מתאים.
עניין האישור לא מיותר ולא ישתנה. אנו מעוניינים לשמור לעצמנו את הזכות לאשר ו/או לדחות בקשות.

המנהל שם לב להודעות פרטיות, אבל שלחת את ההודעה אליי - אני לא מוגדר כמנהל בפורום שמות-מתחם. אני בצבא, לא תמיד יש לי זמן לקרוא ולענות על כל ההודעות. רוב המנהלים כאן בפורום זמינים ברוב הזמן וישמחו לענות לך על כל שאלה.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום