|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
האינטרנט המהיר של HOT הופך למהיר יותר
שלום לכלום
אומנם זו ידיעה קצת ישנה אך לא משנה אז ככה בקיצור חברת הוט הודיעה היום שעקב כך שתשתית האינטרנט ובגדר המפעילים עוברות שינויים החלה לא מזמן חברת בזק לפרסם את תשתית הNGN החדשה שלה אותה היא פורסת בימים אלה ושאר החברות החלו גם למרוץ אחר האינטרנט בבתים אז חברת הוט הודיעה כי עד סוף שנה זו היא תפרוס תשתית אינטרנט חדשה UFI - Ultra-Fast Internet שמה במספר ערים בארץ . תוך 3 שנים מתכננת החברה להלשלים את פריסת התשתית בכל רחבי הארץ . התשתית החדשה תואמת לתקן Docsis3, שהושק לפני כשלוש שנים ומאפשר קצבי גלישה ריאליים של עד 152 מגהביט בפס יורד ועד 108 מגהביט בפס עולה. בהוט אומרים כי הם מתכוונים להשיק בשלב הראשון קצבים של עד 100 מגהביט בפס יורד ו-5-10 אחוז מכך בפס עולה. מה אתם אומרים ? בתודה ! |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
מה אנחנו אומרים???? שינסו להקדים.....
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני אומר שיעלו את הפס העולה , כמו שזה נראה עכשיו תקבל 100MBIT הורדה ו5 MBIT העלאה וזה במקרה הטוב.
מה שיקרה בפועל , תקבל 50 MBIT הורדה ואולי 1 MBIT העלאה .
# 4 |
הוסטסניון
|
כמה שיש יותר תחרות ביניהם ככה אנחנו מרוויחים יותר, רק צריך להחזיק אותם בביצים
# 5 |
חבר על
|
שיהיה תחרות.. שיהיו מחירים זולים..
ואחרי זה לחברות הוסטינג לא יהיה עבודה חח.. כולם ישימו שרתים שלהם בבית |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
איזה חברות הוסטינג בבית אין לך תנאים מתאימים בבית אין לי את מה שיש בחוות שרתים גדולה אתה צריך אורור מתאים , אתה צריך חשיפה מנימאלית לאור שמש , וכו' ובטח שהיה להם כזאות מהירות סתכל עם איזה כבל אתה מחובר עם נחושת בפנים מי מה שהסבירו לי זה כבל שיכול להעביר מידע מהר הרבה יותר מכבל טלפון רגיל אני מדבר כי יש לי גם בזק וגם הוט בבית
בתכל'ס עם היה מהירות כמו שהם אומרים 100 מגה זה אומר שנגיד סתם דוגמא עם יש משרד גדול עם הרבה עובדים אז אפשר לחלק ולתת אפשרות לחלק מהירות לכול העובדים וגם לדוגמא בבית אפשר לחבר אין ספור מחשבים למהירות שכזו אבל אני חושב שהמחיר של המהירות הזו תהיה בשמיים ובזמנים הראשונים לא תהיה כדאיות לעבור למהירות כזאות |
![]() |
![]() |
# 9 | |
I am root
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
א.פורום תוכנה