|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
פירמוט מחשב נייד שהגיע עם ויסטה
שלום לכם,
ברשותי מחשב נייד של חברת (qompaq (HP שהגיע עם ויסטה חוקית מותקנית עליו. החלטתי שאני רוצה לפרמט אותו ולהתקין עליו xp (סבלתי את הוויסטה כבר איזה חצי שנה, ראבאק) אבל לא ממש הולך לי. הבעיה: לאחר טעינת הקבצים מהדיסק של הווינדואס(boot מהCD), המחשב אומר (בפס למטה שמראה את הקבצים שנטענים) שהוא "starting windows" (מה שאמור לקרות) אבל מייד לאחר מכן מגיע ה"blue screen of deth" האכזרי וחסר הרחמים. למישהו יש רעיון לפיתרון? (גם זיהוי מקור הבעיה יביא תועלת) * הדיסק עם הווינדואס פועל ונבדק על המחשבים אחרים, והבעיה מתרחשת גם כשניסיתי לעשות בוט מדיסקים אחרים עם ווידואס. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
צריך דרייברים ..
חפש "windows xp bootable sata drivers" או שתכין בעזרת NLITE אתה צריך להוסיף דרייברים ליסק קשיח אחרת לא יעבוד |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה לא עובד ככה. אתה צריך להעתיק את הקבצים למאגר דרייברים של ווינדוס. ובמילים אחרות, צריך שב-IMAGE של הווינדוס יהיה את הדרייברים ל-HD.
וד"א, זה לא בהכרח ה-HD, יכול להיות עוד הרבה דברים... מה ההודעה המדויקת שיש לך במסך הכחול? בכל מקרה, לא הייתי ממליץ לך לחזור ל-XP. נכון שהביצועים יהיו יותר טובים אבל תמיד תיהיה לך הבעיה של התמיכה בדרייברים ולא תוכל לבוא בטענות לספק המחשב. תתקין ווינדוס 7 בינתיים שהוא יציב בגירסת ה-RC1 ותחכה עוד חצי שנה איתו לגירסה הסופית.
# 5 |
חבר חדש
|
תתקין וינדוואס 7 ללא ספק המערכת ההפעלה הטובה ביותר
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
# 7 |
חבר מתקדם