|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
![]() שם האתר:
פפרז - הכל על פלפלים, ועוד קצת… תיאור: אוהבים את התחושה? סתם חושבים שמשעמם בלי? לא משנה מה הסיבה, אם אתם אוהבים חריף הגעתם למקום הנכון. מעוניינים ללמוד עוד על חריף? פלפלים? איך לגדל בעצמך ועוד? בפפרז תמצאו את הכל ועוד קצת. כתובת: http://peppers.co.il ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
עיצוב נראה חובבני...
אבל מה הקטע של הרעיון של האתר חחח? אתה חושב שלהביא מזה רווחים או משהו? מעניין אותי |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
קשה לקרוא את הפונט בפוסטים..
בכל מקרה יהיה לך בעייה כי פרסמת את הפוסטים קודם בהוסטס (מבחינת GOOGLE) |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
שלום עמרי
האתר עצמו נחמד מאוד (העיצב יענו) אם הייתה מוסיף גם באנר למעלה העיצוב יראה קטלני. תגוון קצת בצבעים. עוד אדום והעיצוב נראה מרובע בזה תשנה אותו קצת.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
בכללי אתר ממש נחמד עם הרבה מידע
הכפתורים בעמוד הראשי לא נראים טוב הצבעים האלה מתמזגים טוב עם האתר ואיך שהוא בנוי אבל הם לא מצליחים להשתלב טוב בפורום. ואני לא חושב שאתה צריך פורום בגודל כזה בשביל האתר שלך, מספיק פורום אחד קטן. שיהיה המון בהצלחה ![]()
# 6 |
חבר על
|
SKFIR אני אענה בשם עומרי -
לא כל אתר שפותחים הוא בשביל רווחים ![]() זה אתר של תחביב מאוד מאוד יפה ומקצועי, ואפילו זה שכנע אותי להתחיל לגדל חח אחלה אתר עומרי אמרתי לך את זה
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה אנשים. לדעתי האתר נראה טוב כפי שהוא, אבל המטרה היא שיהיה לגולשים נעים, אז הכל ילקח בחשבון.
כמו שגיל אמר, לא מדובר בניסיון להרוויח כסף. מדובר בתחביב שמאד מעניין אותי וחשבתי לחלוק עם אחרים. ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
רעיון באמת חמוד.
עיצוב לא יפה ולא מקצועי. צבעים לפי דעתי גם לא מתאימים. בהצלחה. :]
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
האתר נראה ממש לא מקצועי, אפילו מזכיר קצת את כל אתרי ה 2ALL למיניהם.
הייתי מציע לך לחשוב על עיצוב אחר, קצת יותר נעים לעין. רעיון?, ממממ מקורי חחחח אך לא ריווחי וממש לא פונה לקהל גדול. אני בספק אם יקנו יותר מ10 ביום אם פרגון.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|