|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
|הצגה| קייצ'י- פורטל קיץ עכשווי
מהו קייצ'י?
קייצ'י הינו פורטל חדש ומיוחד במינו בתחום הפורטלים, הדגש בקייצ'י הוא הקיץ ונבנה במיוחד עבור תיירות נוער, באתר ישנו מידע על אטרקציות קיציות, מקומות מומלצים, בתי מלון והרבה ביקיני, חוף וים. האתר עדיין בחיתוליו, דומיין עדיין אין אך ירכש בקרוב, מערכת ג'ומלה, עיצוב בלעדי ומתורגם. כניסה לאתר- כאן דעתכם חשובה
# 2 |
חבר מתקדם
|
נראה טוב דחוף נשה לוגו הלוגו יכול להוסיף המון לאתר
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
נחמד...
הייתי מציע לקנות דומיין ולאחסן אותו בחברת אחסון רצינית ( לא חינמית ), שיהיה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לגבי האיחסון- הוא לא חינמי, אולי החברה היא של איחסון חינמי אך בתמורה לאיחסון נתתי עיצוב של 300 ש"ח.
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
המבנה של האתר שלך לא נח!
הייתי תופס קצת מהרוחב , לגבי הפרסומת של גוגל תשתמש בZ-INDEX כי היא עולה לך על אחד הבלוקים שם הכי חשוב שיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הבעיה מופיעה רק באקספלורר 7 יש לך אולי איזה דרך לעזור לי עם זה?
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אני גם מתשמש באקספלורר 7 ולא עולה לי.
למה לאתר אין דומיין משלו?
# 8 |
חבר בקהילה
|
מזאת אומרת לא עולה? האתר לא עולה?
ודומיין צריך להיקנות השבוע
# 9 |
חסום
|
מה יהיה בחורף?
![]() אגב, למה יש מקוף (-) בלוגו ובשאר האתר (כותרת, דפי תוכן) אין? לדעתי המבנה של האתר צר מידי, במיוחד היום בעידן המסכים הרחבים. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
עיצוב נחמד... למה רק חלק שמאל נראה ככה וחלק ימין מוזנח.?
דחוף לשנות לוגו, בהצלחה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|