|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה|איך מפעילים פונקציה OnLoad בJQuery ?
אהלן,
אני כרגע בונה אתר ואני רוצה לעשות שכאשר למישהו יש הודעה פרטית זה ייפתח לו כמו מיןPopUp כזה . עכשיו יש לי הכל רק יש לי בעיה אחת, על מנת שה PopUp ייפתח צריך לקרוא ללינק שלו, וזה בעייתי כי אני רוצה איך שמישהו התחבר ויש לו הודעה יישר זה ייעלה בלי שיילחץ על כלום . אז ניסיתי להכניס שזה יעביר אוטומטי אבל זה טוען כל פעם מחדש כי זה קורא לעמוד ולא מעביר אליו . מקווה שהבנתם תודה רבה לעוזרים . |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
זאת הייתה הכוונה שלך?
HTML קוד:
$(document).ready(function(){ // Your code here });
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני לא יודע כל כך מה הפקודה שהבאת אבל אני יסביר לך מה אני עושה .
זה הפקודה שבודקת אם הוא מחובר ויש לו הודעה חדשה . if (isset($_SESSION['Name']) && isset($_SESSION['id'])) { // Check Pm ... $CheckPm = mysql_query("SELECT * FROM Pm WHERE NewPm ='1' And Reciever = '".$_SESSION['Name']."'"); if (mysql_num_rows($CheckPm) < 1) { header ("Location: ../content/ajax.php"); echo "123456"; } // End Check Pm ... } הבעיה היא שאני צריך לקרוא לזה בתור פונקציה, במידה והייתי רושם את זה בתור לינק ללחיצה זה היה עובד לי . אני צריך שייטען את זה באמצעות OnLoad . תודה רבה ! Last edited by CBox.Co.il; 14-05-09 at 15:16.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אתה מפעיל את הבדיקה דרך AJAX?
למה הheader של הlocation? תראה לי איך אתה מפעיל את הפונקציה עכשיו, לא ממש הבנתי אותך. בעיקרון אתה צריך להשתמש בonload שהבאתי לך אם אתה משתמש בjquery ולבנות פונקציה בJS שתשלח בקשת שAJAX ובסוף לעשות IF שאם התגובה מהבקשה היא "123456" במקרה שלך אז להקפיץ את ההודעה שיש הודעת פרטית.
"חינוך למדעי המחשב לא יכול להפוך אף אחד למתכנת מומחה יותר מאשר לימוד על מברשות וצבעים יכול להפוך מישהו לצייר מיומן." Last edited by daMn; 14-05-09 at 15:23.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
זה החלק של ה JS באתר .
<script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("a[title='קיבלת הודעה פרטית חדשה']").colorbox(); $("#click").click(function(){ $('#click').css({"background-color":"#f00", "color":"#fff", "cursor":"inherit"}).text("Open this window again and this message will still be here."); }); }); </script> עכשיו זה הלינק שפותח את הפונקציה . <p><a title="קיבלת הודעה פרטית חדשה" href="../content/ajax.php">הודעה פרטיות</a></p> וזה היה פועל, בנוסף יש לי באותו עמוד שהקישור נמצא חלק ב JS שהוא title שנקרא " קיבלת הודעה פרטית חדשה " . Last edited by CBox.Co.il; 14-05-09 at 15:30.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
זה לא AJAX...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|