|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
איזו הפצה מומלצת לאיחסון אתרים ושרתי רדיו?
בס"ד
:qqb010:
# 2 |
חבר פורום
|
Unix Based System - FreeBSD(5.x) << אירוח אתרים / רדיו / ircd / כדומה.
במידה ואינך מעוניין במערכת זו(מה שבעצם מתברר כטעות-דעה אישית-למרות שמבוססת על 100% הבטים מקצועיים.) תעבוד עם Debian \ Gentoo אילו המערכות המומלצות מבחינה מקצועית. *** אין מה לדבר על 'Fedora Core' 'Mandrake' / כדומה. ( עדיף להקשיב לעצה מקצועית, מאשר ל"עוד דעה בפורום". ). במידה ותיהיה מעוניין בעזרה מקצועית, אשמח אם תיצור קשר, Nexus. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואני עוד לא ראיתי משהו שמשתמש בדביאן או ג'נטו (לא ניסיתי את ההפצה) לאיחסון אתרים. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
FreeBSD *אינה* קשה למתחילים,
יש בהדל בין "מתחיל שרוצה שיעשו לו הכל ויבוא כמו בmicrosoft", או מתחיל שרוצה ללמוד, הHandbook כ"כ מפורט, אני שעובד שנים עם שרתים בתחום, מחפש משהו קטן, אפילו לא שווה לבזבז את הזמן בלשאול, הHandbook מספק תשובה ל150% מהמקרים, מקסימום, בפורומים יש 'סטיקי' על כל בעייה שנמצא לה פיתרון. בכל אופן, לגבי Debian \ Gentoo, "אני עוד לא ראיתי", במידה ולא ראית, קרוב לוודאי שאתה 'צופה'("רואה"\"ראיתי") רק בשוק ה'שכונתי'-משמע שוק 'הוסטס'/כדומה, בלי להעליב חברות שהם *חברות*(בסטסרב-גילעד, לויילנס-אייל, כדומה << לא מופנה אליכם כמובן.), רוב שוק הוסטס פה מתבסס על "ריסלרס" או(לצערינו ממחירי השרתים הירודים) "יעודיים", שנקנו ו'רצים' עם מערכות שלא רק שלא מותאמות לפעולה, אלא גם 'לא יודעות' לנצל את הבסיס נכון, אלא גם לא מתוחזקת כהלכה( דיונים כגון: "מחפש טכנאי עבור הוסטינג" / על בסיס דומה-מסבירים למה חלק מהשוק-בתחום הטכני נראה כך ), בכל אופן, אין מקום להשוואה בין(לשם הדוג'): * Gentoo + 2.6.x(current) kernel|Gentoo-Sources - שזה כיבייכול "out of the box" בהגדרה ה"ג'נטואית" - ( כמובן שכך גם וונליה-אבל אני לא אתייחס לזה במקרה הזה ), * לבין Fedora Core ש*כיבייכול* המכונה עובדת איתה כ"שרת". ** פשוט אין. * זוהי דוג' בסיסית רק לגבי Gentoo, בכמה מילים, כנ"ל לגבי FreeBSD / Debian ( שאגב, מבין השלוש, דביאן נחשבת ה"כבדה" בOut of the box - שגם זה בערך ב65% 'אובר' בהשווה לFC\כדומה. ) אומנם אני אישית לא מוכר פה בניק/שם המדובר, במידה ואתם מעוניינים בהמלצות מאנשים 'מוכרים' פה, אני מאמין שאייל-לויילנס/שרתים / גילעד-בסטסרב / אחד/ת העסקים/חברות יתנו את אותה התשובה. זו אחת הסיבות שהוספתי את השורה, "עדיף להקשיב לעצה מקצועית, מאשר ל"עוד דעה בפורום" כמובן שבמקרה הזה(שבו אני כתבתי את ההודעה הנ"ל), אני עומד מאחורי הדברים במלואם. ( ה'רקורד' / המלצות / ניסיון / כדומה - בתחום יתמוך במדובר. ) * בכתיבת הודעה זו, אין בכוונתי לפגוע באחד מן המשתתפים בדיון, סה"כ דיון שאמור לענות ב'פן' המקצועי + תגובה מלאה, שתיתן את המענה הנכון. המשך יום/לילה נעים, Nexus. Last edited by Nexus; 20-11-05 at 23:27.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
על איזה Handbook דיברת ? (גוגל)? |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
לגבי ה'Handbook' בדוג', הכוונה הייתה לFreeBSD, את הHandbook הספציפי הזה ניתן למצוא בכתובת: http://www.freebsd.org/doc/en_US.ISO...ooks/handbook/ * כנ"ל לגבי הGentoo MHandbook, Debian 'Total Guide', כדומה. המשך יום נעים, Nexus. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|