![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה שאלתית - לימודים
אני מגיע יותר מתחום התכנות והידע שלי בתחום החומרה ו/או הרשתות די מוגבל.
השאלה שלי בעצם היא מהם התחומים שעליי ללמוד או לחילופין, איזה קורסים עליי לעבור על מנת שאוכל לרכוש את הידע שאיתו אוכל להקים ולתפעל שרת אינטרנט ברמה הגבוהה ביותר? אני מאמין שכולכם למדתם, בצורה זו או אחרת, את התחום וכיום אף רבים מכם מנהלים חברות שרתים. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקורות מידע אונליין בנושא ולמנות, בפירוט, את הקורסים המקצועיים שיש לעבור על מנת להכנס לתחום. אשמח גם אם תמליצו על מוסדות לימודים בדרך.. תודה מראש |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
רוב האנשים כאן לא מושכלים ברמת קורס או תואר
רובם גם לא מבינים פשוט נכנסו לתחום עם מינימום ידע שזה כבר נושא עצוב בפני עצמו, אבל על מנת להיכנס לתחום השאלה היא איזה שרת אתה רוצה לתפעל WIN SERVER או לחילופין שרת LINUX, בכל מקרה אתה יכול לקחת קורס ב RCHE שיתן לך את כל מה שאתה צריך בלינוקס (יהיה לך די קל אם עבדת עם דוס כמתכנת) דבר נוסף זה PCMCE\A שזה מנהל רשתות של מיקרוסופט. בהצלחה בהמשך הדרך מקווה שכן תבחר לעשות משהו ברמה ולהיכנס לתחום כמקצוען ולא כחובבן. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Whatever
|
ציטוט:
בכל מקרה, כוונת הכותב היא כמובן לתעודות ההסמכה של מייקרוסופט - MCSA/MCSE שלא שוות יותר מדי. Microsoft Certified System Engineering Microsoft Certified System Administrator דבר שני, ההסמכה השנייה שהכותב דיבר עליה היא כמובן RHCE של Red-Hat Red Hat Certification Program
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אני באופן אישי מוסמך MCSE ועוד כמה דברים קטנים.
בעולם האחסון MCSE לא יעזור לך הרבה אלא יותר ברשתות פנימיות. הקמת רשת מורכבת המורכבים מכמה Siteים ושרתי DNS ועדכון ביניהם והצפנות ובאלגן ומה שלא תרצה. עברתי את הקורס של MCSE 2000 למרות שהיום יש 2003 ואני מאמין גם 2008. ד"א - יש לי עדיין את הספרים של MCSE2000 ודוגמאות למבחנים. בהצלחה!
# 7 |
חבר מתקדם
|
בכללי אני מאמין שתרצה ללמוד איך הרשת עובדת , CCNA יכול לתת לך תשתית טובה להבנה בסיסית של איך רשתות עובדות .
תחזוקת שרת , זה תלוי במערכת הפעלה ולכל VENDOR יש את הקורסים שלו למוצרים שלו . צריך לדעת , לקנפג , לאבטח , לתפעל והכי חשוב לדעת לחפש בGOOGLE . טיפ טוב : תריץ חיפוש על CBTNUGGETS ,יש להם מוצרים מעולים ממש קורסים בוידאו על כל התחומים האלה .
# 8 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
Red Hat Certification Engineering |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|