![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
צריך לצרוב 720 מגה
אהלן
יש לי דיסק של 700 מגה וסרט ששורל 720 מגה ויש לי NERO START SMART אין לי אפשרות להוריד תוכנה אחרת או לצרוב עם DVD וכשאני מנסה לצרוב על דיסק רגיל גם כ DATA זה אומר שאי אפשר כי זה 720 מגה אשמח לפיתרון!! שימו לב שיש לי NERO START SMART כי ראיתי כמה מדריכים ברשת לNERO אחרים וכמו שאמרתי אין לי אפשרות להחליף את הנרו תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אני הייתי חותך קצת מהסוף.. במליא אף אחד לא רואה את הכתוביות האלה..
# 3 |
חבר וותיק
|
תן לו בכיווץ.
צרוב אותו ושתגיע ליעדך פרוש אותו.
# 4 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
תמיר אותו לפורמט וידאו ששוקל פחות. זה יגרע מעט מהאיכות אבל יפתור את בעיית המקום.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אם אתה לא צריך להריץ את הסרט בDvd player אלא במחשב אחר אז תנסה להשתמש בWinrar או כל תוכנה קיבוץ אחרת, אני לא יודע אם זה עובד על פורמטי ווידאו, תנסה.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אני לא יכול להשתמש בתוכנות כי המחשב שלי עם דפק,
אני רוצה לראות את זה ב DVD נייד יש איזה אפשרות ישר דרך הווינדוס או דרך הנרו סטרט סמט שיש לי לצרוב 720 מגה? |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
ממתי 720 מגה נכנסים בדיסק של 700 מגה?
יש כל מיני שיטות לעשות overburn לדיסקים אבל זה גם מצריך צורב שתומך בזה, גם תוכנה שתתמוך בזה, דיסק שיתמוך בזה ובסופו של דבר קורא שיתמוך בזה (סיכוי קלוש ש-DVD נייד יתמוך). אז במקרה הזה, האופציה היחידה שלך היא לקודד את הסרט מחדש עם ביטרייט נמוך יותר. למה אתה לא יכול לצרוב את זה על DVD? אם אין לך צורב DVD ורק CD אז אני חושב שהגיע הזמן לבצע איזה שדרוג קטן (או גדול).
# 8 |
חבר על
|
תשתמש בתוכנה avi recomp ותקודד את הסרט לגודל המתאים.
אבל קח בחשבון כאשר אתה מקטין גודל של סרט , זה יוריד מהאיכות |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל אם הוא יקטין אותו לגודל של הנגן הנייד שלו לא תיהיה ירידה באיכות. הייתי לי פעם תוכנה מעולה לזה...
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|