![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
רעיון - פורום עסקאות
שלום לכם חברי הוסטס,
ישבתי לי היום ועלה לי רעיון, לפתוח פורום עסקאות. בפורום הזה כל שני (או יותר) חברי פורום יוכלו לכתוב כי בוצעה ביניהם עסקה. כמובן שזה צריך לעבוד לפי חוק החברות (ככה אני חושב שקוראים לו). אחד מהצדדים יעלה קבלה/חשבונית, השני יאשר וככה נרוויח משלוש סיבות שאני רואה: 1. זה יכול להיות מקור מידע האם הבנאדם שאתה רוצה לקנות ממנו כבר ביצע עסקאות בעבר (כמובן שזו רק אחת מהדרכים לדעת, אך זו דרך מהירה ונוחה). 2. יוכל לשמש כהוכחת תשלום ועסקה לביקורת. 3. יוכל לשמש במידה ויהיו בעיות, כהוכחה שהעסקה אכן בוצעה. חישבו על זה =] שבת שלום, שי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
העברתי לך את ההודעה לפורום 'משוב'.
בנוגע להצעה, אני לא חושב שיש בכך צורך. יש את מוד המסחר שאמור להכנס לתוקפו בזמן הקרוב, שמבצע בערך את הפעולות שאתה מציע.
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
ראשית תודה שהעברת ומחקת את הזבל.
שנית, אני מבין מה שאתה אומר, אך כנראה שלא הבנת אותי. דירוג המסחר אם הבנתי נכון אמור לשמש רק לשם ביקורת, הרעיון שלי הוא בעצם ליצור מעין תעוד שפתוח לכל על עסקאות. במטרה שזה יוכל לשמש כהוכחה שהעסקה אכן התקיימה, יש לזה שימושים רבים לדעתי. תודה על תשומת הלב. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
הפורום נותן מענה מקיף אך ורק לאנשים שקנו שירותי אירוח אתרים מהעסקים המוגדרים כעסקים רשומים. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא הבנתי כיצד זה סותר מה שאמרתי.
"בפורום הזה כל שני (או יותר) חברי פורום יוכלו לכתוב כי בוצעה ביניהם עסקה. כמובן שזה צריך לעבוד לפי חוק החברות (ככה אני חושב שקוראים לו)." למעשה הפורום תופס רק בין שני אנשים, כשמספק השירות הוא רשום כעסק אצלכם.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
לא יתפוס...לא הרבה מעוניינים לדבר בפומבי על העסקאות שלהם...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|