|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה - אחרי שהתקנתי את הדומיין
אחרי שהתקנתי את הדומיין(עשיתי בדומיין סאטאפ, ADD ANTOHER DOMAIN) איך אני עושה שהכתובת הישנה תוביל לכתובת החדשה?
כאילו כשאני יכנס לxxx.com זה יעביר אותי לכתובת החדשה xxx.co.il ואיך אני מעביר את כל הקבצים מהכתובת הישנה לכתובת החדשה?
# 3 |
חבר וותיק
|
כאילו להעביר את כל הקבצים לתיקיה בדומיין החדש? זה לא יפגע לי בשום דבר?
וגם מזה הפניה 303? איך אני עושה אותה? העברתי הכל לתיקיה PUBLIC HTML בעזרת MOVE בFLASHFXP וזה העביר לי תוך שניה את הכל אבל כשאני מנסה להיכנס לכתובת שלי זה מעביר אותי לכתובת הראשית של הספקית שלי(ronka.bernoli.co.il וfanboy.co.il) מישהו יודע למה?
Last edited by ronka; 13-04-09 at 22:24.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אם זה פאנל ניהול DA יש לך גם אפשרות של הפניית דומיין ברמת משתמש
או העברה של הקבצים PUBLIC_HTML מהתיקייה של דומיין X לתיקייה של דומיין Y. ואם אתה חושב שתחווה בעיות, תגבה את החשבון כולו תוריד למחשב עותק של הגיבוי ותעשה את ההעברה הזו... ודרך הפאנל אתה יכול להעביר את התוכן מהתיקיות בקליק אחד אם תרצה ליצור עימי קשר שלח ה"פ אני אתן לך מסנג'ר / סלולרי
# 5 |
חבר וותיק
|
תראו חברה יש לי בעיה, אבישי עזר לי בכל הבסיס והכל אבל למשהו כשאני מעביר הכל מהדומיין הישן לחדש אז הדומיין החדש מפנה אותי לכתובת הראשית של האיחסון(זה שקיבלתי כשקניתי את האיחסון) וכשאני מוחק את הכל ומשאיר את התיקיה של הדומיין החדשה ריקה אז זה לא מפנה לשום דומיין.
לדוגמא: הדומיין xxx.com מפנה אותי לדומיין xxx.co.il שהדומיין הזה מפנה אותי לxxx.org, עכשיו אני רוצה רק שהדומיין xxx.com יפנה לxxx.co.il ושCO.IL לא יפנה לשום מקום ופשוט יראה את מה שיש בתיקיה(שבמקרה הזה התוכן שהיה ב.COM והועבר לשם)
# 6 |
חבר בקהילה
|
ב cPanel אתה פשוט עושה addon domain .. תמיד ידעתי שcPanel טוב יותר..
לגבי הבעיה שלך: לפי כל התיקיות והחרטה אני מבין שאתה עם DA . אם עשית תג שמעביר אותך פשוט בטל אותו. אם לא פשוט שנה את הפניה 303 (שאני לא ממליץ עליה) ואם זה לא עוזר תעבור ל cPanel :P .. זה דברים שהחברת אחסון שלך צריכה לתמוך בהם.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
I am root
|
![]() ציטוט:
אחרי זה תכנס לפאנל שלך, יהיה לך 2 דומיינים לבחור לנהל משם, מתחת יש כפתור DOMAIN ADMINISTRATION תלחץ עליו יש לך לסמן V ליד איזה שאתה רוצה ואז פשוט תקליק על Set As Default. אין יותר פשוט מזה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|