![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בעיה מעניינת בפיתוח לFACEBOOK
הי
אני מנסה לשאוב את הAPP ID של אפליקציה יש לי את הAPI KEY שלה וכמובן את הSECRET ניסיתי עם הפקודת REST הזו: admin.getAppProperties אבל כל מה שאני יכול לשאוב דרכה הוא הכל חוץ מה APP ID יש למישהו מושג או רעיון?? תודה ופסח שמח!
# 2 |
חבר וותיק
|
פתרתי את זה
לא אקטואלי כבר
# 3 |
חבר וותיק
|
עוד בעיה שצצה
יש לי API KEY וSECRET של אפליקציה מלבד וידוי שהם תקינים (32 תוים אלפאנומרים בלבד) אני רוצה לוודא שהם תקינים מול פיסבוק אז ניסיתי PHP קוד:
עכשיו השאלה איך לנתב את האקספשן הזה למשהו שאפשר לעבוד איתו (TRUE או FALSE וכד') כי אני ממש לא רוצה לערוך את הAPI CLIENT שלהם ולהעיף את האקספשן אלא למצוא מתודה אחרת אולי שמחזירה TRUE/FALSE או סתם איזה JSON או XML עם ההודעת שגיאה.. למישהו יש מושג באיזה פונקציה להשתמש? תודה מראש ד'א האקספשן המדובר: קוד:
Fatal error: Uncaught exception 'FacebookRestClientException' with message 'Incorrect signature' in /home/sbcode/domains/xxxx.com/public_html/myapp/facebook-platform/php/facebookapi_php5_restlib.php:2708 Stack trace: #0 /home/sbcode/domains/xxxx.com/public_html/myapp/facebook-platform/php/facebookapi_php5_restlib.php(2551): FacebookRestClient->call_method('facebook.admin....', Array) #1 /home/sbcode/domains/xxxx.com/public_html/myapp/createfour.php(53): FacebookRestClient->admin_getAppProperties(Array) #2 /home/sbcode/domains/xxxx.com/public_html/myapp/index.php(13): include('/home/sbcode/do...') #3 {main} thrown in /home/sbcode/domains/xxxx.com/public_html/myapp/facebook-platform/php/facebookapi_php5_restlib.php on line 2708
# 4 |
חבר מתקדם
|
השגיאה הזאת אומרת שנזרקת הודעת שגיאה שאתה לא מטפל בה. אם תשתמש ב try/catch תוכל להשתמש בתנאי IF פשוטים כדי לבדוק אם הכל עבר בהצלחה אם לא להציג את השגיאה שמוחזרת.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
כן
אני בדרך כלל מעדיף להמנע מאקספשנס כי השרת שלי בארץ עדיין רץ על PHP4 (עם כמה שזה עצוב) אבל שמתי לב שרוב הקבצים כאן כתובים בPHP5 אז כבר עברתי.. מקווה שלא יהיו צרות במעבר בין שרתים תודה בכל מקרה ואדים
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|