![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מערכת דשים להורדה.
שלום לכולם,
פיתחתי מערכת דשים פשוטה. המציינת: שם השולח, תוכן הד"ש, תאריך, ואייפי של השולח. ניתן למחוק דשים דרך הפאנל. המערכת הזו נבנתה ע"י והיא 100% קוד שלי. אשמח לשמוע הצעות לשיפור וכדומה. המערכת נבנתה בשפות: HTML PHP SQL את המערכת בניתי לצורך תרגול, ההנאה האישית שלי, ותרומה אליכם. אז ככה: טופס שליחת הד"ש: http://www.ventrilo.co.il/dash/index.php טופס התחברות לאדמין: http://www.ventrilo.co.il/dash/login.php שם משתמש וסיסמא להתחברות:[/B] שם משתמש: 1 סיסמא: 1 אני מבקש לא לעשות שימוש לרעה במערכת. הורדה: http://www.ventrilo.co.il/dash/dash.rar סיסמא: ventrilo.co.il תהנו, יוני.
__________________
יונתן.
אימייל: jonathan@zeierman.net |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אתה יכול להוסיף עריכה של ד"ש,
בסך הכל נחמד מאוד
__________________
בעלי מקצוע | עסקים כרטיס ביקור דיגיטלי לבעלי עסקים הכרויות | הכרויות בחינם | הכרויות לדתיים |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
חמוד...
הצעות לייעול: להוסיף אפשרות של עריכת ד"ש. לאפשר התנתקות מהפאנל גם אם אין ד"שים בכלל. להוריד את הכפתור התנתקות מכל שורה של ד"ש. זה לא קשור לד"שים בכלל. אחרי כל מחיקת ד"ש לרענן את הדף אוטומטית שזה יראה שזה נמחק... בהצלחה!
__________________
אחסון אתרים, עבודות גבס בירושלים ,אינדקס אתרים ,lc980 brother ,הבלוג הקשיח ,מתקנים מתנפחים, קפה לאירועים |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מה עם דף הצגת דשים ?
בהתחברות לא צריך את ה"אנא המתן" כי הוא לא עושה כלום בזמן הזה חח |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אמממ..אני מסכים עם כל מה שנאמר פה..והטעינה כמו שאדיר אמר מעליי, לא עושה כלום, לכן אין בה שימוש. (מיותר)
מה שעוד הייתי ממליץ לך לעשות, זה עמודים, מספר תגובות לעמוד.. (מספר תגובות שקובעים) בכללי, ניראה טוב למדי, תקבע לכל TD אחוזים זה יראה יותר טוב ונורמלי.. אגב, ראיתי שהשם וההודעה מוגבלים בפאנל, אבל בשליחה לא, אז תגביל גם שם, כדי שאנשים לא ישלחו ד"ש ארוך ואז יקריאו רק חצי ממנו או שהשדר לא יבין על מה מדובר, ושידעו איך לכתוב את ההודעה שלהם.. P: |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|