|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
הצגת תוכן בtextarea .
ערב טוב חבר'ה .
אני מנסה לבנות כמו מערכת ניהול תוכן, אך נתקלתי בבעיה קטנה . יצרתי ב SQL את העמודים, הכל עובד מעולה . הפקודה מכניסה למסד נתונים, והעמוד לוקח גם את המיידע בהצלחה . אך, אני רוצה שאחרי שמישהו הכניס תוכן ובא וערך אותו שוב שהתוכן יהיה נמצא בטקסטורה (textarea) . זאת אומרת למשל למישהו היה טעות כתיב שלא יצטרך לרשום הכל מחדש אלא שהכל יהיה רשום לו בתוך הtextarea והוא רק ייתקן את השגיאה . מקווה שהבנתם, תודה רבה המשך ערב נעים ... (במידה וצריכים את הקובץ הנה הוא PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
פשוט בין התג פתיחה לבין התג סגירה של הtextarea תכניס את התוכן שהוכנס למסד.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אבל הוא ממש גדול, זה הקוד שהוכנס .
<?php include('connect.php'); $query = "SELECT * FROM page WHERE id = 1"; $result = mysql_query($query) or die(); $row = mysql_fetch_array($result); echo nl2br($row['body']); mysql_close(); ?> אני חושב שזה יותר מידיי, ובמידה ולא, אני צריך למחוק את כל הירידות של השורות או שאפשר להכניס את זה ככה, אולי אני בכלל יכול לעשות איקנלוד על הקובץ הזה ?! |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני מניח שכל מה שאתה רוצה להכניס זה הrow['body']...
פשוט תעשה את כל הקוד לפני ותכניס את ה$row['body'] הסופי למשתנה, ואז תכניס בין התגים של הtextarea רק את המשתנה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
לא ממש הבנתי אותך אחי, אבל מימה שהבנתי עשיתי ככה .
<form action="change.php" method="post"> <?php include('connect.php'); $query = "SELECT * FROM page WHERE id = 1"; $result = mysql_query($query) or die(); $row = mysql_fetch_array($result); mysql_close(); ?> <textarea name="body"><?echo nl2br($row['body']);?></textarea> <br> <input type="submit" name="send" value="send"> תודה רבה על עזרתך ... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה פשוט מריץ ומנסה זה משהו חדשני פותר הרבה בעיות בכל מקרה אם אתה שם את זה בTEXTAREA אתה לא צריך את הNL2BR
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה על עזרתך, אך את "השיטה החדשה" כבר ניסיתי, כנראה שהיא לא כל כך טובה .
בגלל זה פניתי לפה, בכל זאת עשיתי מה שאמרת עדיין לא עובד, זה מציג לי את הפקודה עצמה ולא את התוכן משום מה . תודה רבה בכל מקרה אחי . |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
תנסה לעשות <?php בפתיחת תג PHP, לא רק <?...
קוד:
<?php echo nl2br($row['body']);?> |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
עדיין אחי, תודה רבה על כל העזרה .
Last edited by CBox.Co.il; 29-03-09 at 23:25.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
תביא לפה את הקוד של הטופס ושל המשיכה מהבסיס נתונים , ותעשה את זה בצורה מסודרת בתוך תגי CODE .
כי מי שמנסה לקרוא את הנושא פשוט מתבלבל מהחוסר סדר . ועקרונית זה אמור להיות משהו כזה : קוד:
<textarea><?=$row["body"]?></texarea>
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|