![]() |
# 1 |
חבר על
|
![]() יש לי שאלה.
תכנות וקידוד זה אותו הדבר? אם יש לי עיצוב ,ואני רוצה להעלות אותו לאינטרנט ושיהיו לחצנים והכל,כמו כל אתר רגיל, זה קידוד /תכנות? ובאיזו שפה משתמשים? ![]() תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
קידוד, html.
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
קידוד זה איזשהו כינוי להמרה של עיצוב לדף אינטרנט(HTML). התהליך מתבצע על ידי חיתוך החלקים החשובים של העיצוב לקבצי תמונה נפרדים והצבתם בדף האינטרנט על ידי שפת HTML וCSS (הן לא נחשבות שפות תיכנות, אלא שפות עיצוב) |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אוקי
אממ בשנה הבאה י'א אמרו לנו שנלמד במחשבים JAVA סקרפיט , זה תכנות? ואיפה אפשר לקרוא על זה? |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
Javascript זאת שפת תיכנות, הכי כיפית לפי דעתי.
בכ"מ פשוט תחפש בגוגל יש הרבה מידע.
# 6 |
חבר על
|
וזה תכנות נכון?
מה אפשר לעשות עם השפה הנ"ל? ושווה לי ללכת למגמת מחשבים?כי אמרו לנו שלומדים את זה שמה.. אולי עוד דברים אבל זה מה שאמרו לנו שולמדים |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
שווה ללכת למגמת מחשבים לומדים שם csharp שזה שפת תיכנות לתוכנה(לעשות משחקים ותוכנות)
לומדים Javascript שזה שפת תיכנות בWEB לבנות אתרי אינטרנט ממש כיף וטוב אחרי זה לחיים עצמם בצבא תתקבל לממ"רם או גמא שזה קורסים במחשבים של הצבא ואז מתכנתים עבור הצבא ושאתה יוצא משם חוטפים אותך להיי טק בקיצר שווה ללכת |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
JAVASCRIPT אתה תלמד במסגרת יחידה אחת שעושים במדעי המחשב והיא סתם יחידה לא חשובה במיוחד חח
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
JavaScript היא לא שפה לתיכנות אתרים.
היא שפת צד לקוח. אני לא אסביר מה זה בדיוק יש מלא מידע על זה ברשת, אבל אני אתן לך דוגמא מה אפשר לעשות עם JavaScript, בדיקת טפסים, אנימציות, AJAX, הצגת הודעות דפדפן וכו'.... בכל מקרה אתה לא יכול לבנות אתר רק בעזרת JS... |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
ברור שלא אבל היא עוזרת מאוד לבנות אתר
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|