|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
שגיאת קוד שצצה לה פתאום באפליקציית PHP
ערב טוב,
יש לי 2 אפליקציות PHP שמשתמשות ב-SMARTY והחל מאתמול אני מקבל מהן אתה השגיאה הזו: ציטוט:
my_path_to_smarty מייצג את הנתיב לקובץ על השרת, והוחלף כאן בפורום מטעמי אבטחה. למען הסדר הטוב, אציין כי האפליקציות הן יחסית פשוטות כאשר לכל אחת מהן יש עמוד LOGIN שהשגיאה מופיעה אחרי התחברות מוצלחת. אשמח לרעיון וכיוון לעזרה תודה |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
זה אומר שהוא לא מוצא את ה template הנחוץ, נסה את זה
http://www.phpinsider.com/smarty-for...pic.php?t=4500 |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
יכול להיות שנוצר קובץ תבנית מקומפל פגום או משהו כזה.
תמחק את כל הקבצי תבנית שנמצאים בתקייה cash אם אני זוכר נכון. עריכה:תמחק גם מה שנמצא בתקייה: templates_c
קו ישר, כי אפשר גם אחרת Last edited by בניה; 20-03-09 at 10:52.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
עריכה: מחקתי, לא עזר עריכה נוספת: מגלישה בפורומים ראיתי שהשגיאה הזו תמיד מציינת מה לא ניתן לקריאה, בעוד שבמקרה שלי, המרכאות ריקות ואין ציון של מה לא ניתן לקריאה עריכה נוספת נוספת: יכול להיות שהבעיה בכלל בקובץ PHP.INI? Last edited by SITEAM; 20-03-09 at 11:11.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עידכנת או ערכת משהו בPHP? או אולי בApache? בכ"מ שים בראש הסקריפט error_reporting(E_ALL); ותראה אם יש עוד שגיאה כלשהי..
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפשר לנחש עד מחר, תפרסם את העמוד הבעייתי או תנסה לשחזר עמוד דומה שמחזיר אותה שגיאה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|