|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
רעיון לפרוייקט לימוד הוסטינג.. ו-רעיון דרך תשלום לתומכים.
שלום, עלה לי רעיון לפני המון זמן, והחלטתי שאני יכול כבר להציג אותו כאן..
אני קורא לו: אין חכם כבעל ניסיון, ועל כך הפרוייקט שם דגש.. זה הולך ככה. כל חברה שמעוניינת לקחת על עצמה את הפרוייקט תקצה מקום מיוחד ותשמור אותו כי יכול להיות שהוא ישוייך למתלמד. הלומד שרוצה ללמוד הוסטינג ייגש לאותה חברה, ויקבל ניהול על החברה, כמובן שהוא מתלמד לכן בעלי החברה האמיתיים ייאלצו לשמור עליו וללמד אותו. אותו אחד יקבל את הניסיון במכירת חבילות מכל סוג שהוא, ויקבל הסבר והדרכה מאחד התומכים בחברה על כל הפעילות הקשורה להוסטינג, ואז הוא יוכל גם לתמוך בלקוחות קיימים, בסוף כמה חודשים(זה ייקבע מראש) הלימוד ייסתיים,והנה עוד אחד שיודע על מה מדובר בשוק, וכעת אם הוא מעוניין לפתוח חברת הוסטינג, או חברת שרתי משחק, ובעבר הוא לא ידע כלום, כעת הוא יידע ויוכל לנסות את מזלו, לאחר שהוא התנסה במכירת חבילות בחברה אמיתית המנוהלת היטב על ידי אנשים מומחים. דבר שני, דרך תשלום לתומך: זה הולך ככה. כל לקוח שקונה חבילה, ישלם בנוסף בערך כ-5 שקלים תמיכה, תשלום חד פעמי, או 10 שקל תץשלום חד פעמי. כעת כל פעם שיפנה לתומך, התומך ירשום את פרטיו, ויראה על איזה סוג חבילה הוא מנוי, וייקח אחוזים קבועים מראש מהחבילה למשך חודשים קצובים בלבד, אולי אפילו חודש אחד, תחשבו על כך שישנן מספר חבילות שהוא מקבל את האחוזים מהן, ואז תוכלו לראות שזהו תשלום פייר והוגן לתומך.. מהיום תשלום באחוזים - גם לתומכים |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
אני אשמח לקבל שיעורים בלינוקס:qqb003:
# 3 |
Guest / אורח
|
גם אני מעוניין בשיעורים בלינוקס.
אין לי צורך בשיעורים בהוסטינג אז ככה שמי שיוכל ללמד אותי לינוקס בתשלום [לא גבוהה כמובן]. אני אשמח. ושיצור איתי קשר איסיקיו:328199332 איימל:avivzozot@walla.com |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מה הבדיוק אתה צריך ללמוד בלינוקס?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
רעיון נחמד
אבל תראה לי משהו שיעשה לך משהו בחינם במדינה הזאת? שלך, עידן |
![]() |
![]() |
# 6 |
Guest / אורח
|
למה חינם?
אני מציע שילמדו אותי בתשלום. לגבי זה ששאל מה אני צריך ללמוד בלינוקס צור קשר באיסיקיו:328199332 |
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אין דבר העומד בפני הרצון,
הרעיון בהחלט נחמד, אבל מי שירצה באמת ללמוד על הוסטינג ילמד לבד. |
![]() |
![]() |
# 8 |
Guest / אורח
|
אלי מה רע לקחת טיפים ממנהלי חברות אחסון?
זה טוב יהיה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
"ללמוד לינוקס(יוניקס)"
זה לא יום לא יומים לא שבוע לא חודש ואפילו לא שנה! יש מכללות שילמדו אותך בשמחה אבל בוא נגיד שזה יקח מינימום שנתים |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|