|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עזרה | הכנסת נתונים לשדה MySql
אוקי חבר'ס, אני בשלבים מסויימים של למידה (PHP)..אני לומד עם הספר PHP5..
יש דברים שאני כבר יודע ויש פחות, אבל בשביל שאני ידע יותר ויתחיל להיכנס לזה אני יצטרך לבנות ולעשות כל מיני דברים מסויימים.. אני רוצה להתחיל כבר לעבוד עם מסדי נתונים, מן הסתם זה קצת מסובך.. ולכן אני צריך שתעזרו לי בהכנסת נתונים לשדה בטבלה מסויימת.. נגיד שזהו הקוד שלי: PHP קוד:
עם השדות id,ipuser ו nameuser ה id - מספור אוטומטי של המשתמשים.. ipuser - כתובת ה ip של המשתמשים.. nameuser - שם המשתמש.. אני רוצה להכניס לכל אחד מהשדות האלה נתונים מסויימים נגיד ואז לשלוף אותם ולהציג אותם על המסך.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
עשיתי לך שאילתא של הכנסה בשביל שתבין איך זה עובד אצלך, לא עשיתי לID כי כמו שאני מניח שהבנת הוא גודל ב1 כל פעם שמכניסים שורה חדשה לטבלה כי הוא auto_incerment.
PHP קוד:
יש עוד פקודה בסיסית אחת שנקראת DELETE, בנתיים תתחיל עם אלה. יש לך כאן כל מה שאתה צריך על מנת להמשיך: http://www.w3schools.com/SQL/default.asp
# 3 |
חבר מתקדם
|
אוקי ירין, תודה רבה רבה, עזרת לי מאוד.
אממ..מהמנהלים אולי כדאי להשאיר את האשכול פתוח במידה ויהיו לי תקלות/שאלות. שאני לא יפתח אחד חדש .. P: |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|