![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() שלום לכם,
זה קוד של הרחקה מהאתר ע"י באן: PHP קוד:
תודה ויום טוב.
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אתה מתכוון ששרת לא יוכל לגשת אליך? אם כן אז זה אותו הדבר IP זה IP לא משנה אם זה לקוח או שרת
# 3 |
חבר מתקדם
|
אז איך אוכל לחסום בן אדם אם אני רוצה?
# 4 |
חבר וותיק
|
אתה כמעט ולא יכול, רוב המחשבים היום כשהם נדלקים מתחלף להם הIP.
אלא אם כן יש להם ראוטר ואז זה IP קבוע.
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה יכול לחסום את האיפי אבל הגולש יוכל לשנות אותו אפשר גם לחסום את כתובת האייפי דרך קובץ ה.htaccess כך: קוד:
order allow,deny deny from THEIP allow from all |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
יש ראוטרים שאתה שהIP קבוע , ולא ניתן לשינוי.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אין לך כמעט דרך לחסום משתמש מהאתר.
אם תעשה את זה עם עוגיות - אפשר למחוק. באן IP - אומנם יש ראוטרים שהIP שלהם קבוע, אבל אפשר לבקש מספקית האינטרנט להחליף IP, מה גם שאפשר להתחבר דרך פרוקסי. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
בעיה /:
# 9 |
חבר וותיק
|
אני לא הכי מבין אבל סתם לדעתי אתה יכול להצליב כמה נתונים על אותו המחשב של הלקוח,
ככה: - מאיזה איזור הוא מגיע - איפי - עוגיות - מערכת של המחשב (xp,vista..) - דפדפן ואז אחרי שאתה עושה את כל זה הסיכוי שהוא יצליח להכנס יפחת, אך לדעתי לא תוכל לחסום מחשב של לקוח ב 100% האחוזים.. בהצלחה =] |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אני לא חושב ששינוי IP קשור לראוטר, זה קשור לתשתית, בHOT האיפי לא משתנה(אולי פעם בחודש), לעומת הADSL שמשתנה כל חיבור...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|