|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
לא מצליח לעשות סאב דומאיין וירטואלי
PHP קוד:
המוד מופעל, הקוד שלי כנראה לא נכון...
# 2 |
חבר מתקדם
|
נסה את זה:
קוד:
RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} (www\.|[^(.*)]){1}domain.com [NC] RewriteRule .* - [L] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^([^.]+)\.doamin.com [NC] RewriteRule .* /path/to/doamin/webroot/%1/index.html [L] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^([^.]+)\.([^.]+)\.doamin.com [NC] RewriteRule .* /path/to/doamin/webroot/%2/%1.html [L] |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
תוכל לעזור לי בבקשה? אני לא הכי מבין בשפה הזו...
זה מה שעשיתי עד עכשיו: קוד:
RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} (www\.|[^(.*)]){1}domain\.co\.il [NC] RewriteRule .* - [L] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^([^.]+)\.domain\.co\.il [NC] RewriteRule .* /home/lior/public_html/domain.co.il/page.php?id=%1 [L]
הקמת חנות אינטרנטית לפי דרישות הלקוח. Last edited by solcito; 05-12-08 at 01:21.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
זה לא יעזור לך.
בשביל תוכל לעשות דבר כזה אתה צריך להפנות את כל הכתובת *.domain לאותו אייפי של השרת שלך. תדבר עם מנהל השרת שיעשה לך את זה. צריך לערוך את הקובץ קונפיג של האפצי' בשביל זה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אתה צריך או להגדיר את האפצי' או לעשות לאתר קיצורים איפי פרטי וככה אתה מפנה את ה* לאיפי הפרטי שמוביל ל public_html של הדומיין וב.htaccess ולהגדיר מה שכתבו לך למעלה,
וזה אמור לעבוד. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
זה לא בהכרח נכון, לפי מה שהבנתי מפותח האשכול, הוא רוצה לדוגמא דומיין test.domain.co.il שברגע שמשהו יכנס אליו יראה את התוכן של העמוד domain.co.il/page.php
ובשורת הכתובת זה יציג test.domain.co.il אם זה המקרה שלו הקוד למעלה יעשה בידיוק את זה. לזה נועד ה מודל mod_rewrite של APACHE |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|