|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ראטור אלחוטי גורם לאיטיות רצינית..
יש לי ראוטר אלחוטי מסוג EDIMAX BR-6204WG
מאז שחיברתי אותו יש לי בעיות במשחקים ובדפדפן למשל במשחק WOLFTEAM היה לי לאגים ומצאתי מדריך לסדר את זה (פתיחת פורטים) עכשיו הדפדפן אצלי על הפנים האתרים עולים לאט ולפעמים לא עולים בכלל צריך לתת ריענונים בשביל שיעלו מה אפשר לעשות?צריך לפתוח פורטים לאקספלורר או משהו כזה?ואם כן איזה ואיך? |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
דבר שני אם אתה באינטרנט אלחוטי אל תתפלא. ודבר שלישי אתה יכול לפתוח פורטים רק לתוכנות שמצריכות את זה. כל שאר פתיחת הפורטים הוא מיותר. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אני חושב שאתה טועה
גם בפייר פוקס הגלישה איטית. חיפשתי קצת בגוגל וראיתי שזה קרה לעוד כמה עם ראוטר כזה וגם שרק מחשב נמצא ברשת יש עדין איטיות בגלישה למישהו יש פיתרון? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
מישהו?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Winner
|
אולי הקליטה נמוכה, תשקול לקנות כרטיס רשת חזק יותר.
# 6 |
חבר וותיק
|
מחובר בכבל רשת למחשב.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Winner
|
אם אתה מחובר לראוטר אלחוטי בכבל רשת אז אתה בטח קרוב אליו, ואם אתה קרוב אליו אז אתה קרוב גם למודם.
תתחבר ישירות למודם וזהו.
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה לא חושב שאם הוא התחבר לראוטר יש סיבות? אולי יותר ממחשב אחד? לכותב האשכול, יש לי את אותו הראוטר ודגם במדוייק. אני ואחותי מחוברים אליו חוטית והאינטרנט עובד חלק. העניין איתו שכל 4-5 ימים צריך לעשות לי ריסט כי הוא מתחיל לזחול וזה מסתדר, או שהראוטר נדפק או הכרטיס רשת... תנסה לממש אחריות וישחליפו לך אותו ואם לא יעזור תחליף כרטיס רשת. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אולי הראוטר האלחוטי לא מאובטח וכל השכונה מתחלקת איתך ברוחב פס?
# 10 |
חבר מתקדם
|
זה גם אפשרות טובה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|