|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה| איך עושים דף פתיח ל INDEX.PHP באותו הכתובת?
אני יודע שיש פעולת ONCLIACK שמבצעת את זה... אם תוכלו לאמר לי מה היא או פעולה אחרת אני ישמח
תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא הבנתי את השאלה, תוכל לנסח שוב?
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני מתכוון נגיד יש לי אתר סקס
אני רוצה שיופיע דף של הסכמה על תנאים לפני הכניסה לאתר אבל שיהיה באותו כתובת איך אני עושה את זה? תודה |
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
פשוט מאד, לדף ההכסמה תקרא נגיד 'index.php' ולדף הראשי (אחריו) תקרא בשם 'index2.php'
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אבל אני מסביר לך שאני רוצה אותו באותו הכתובת...
תודה |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
תשנה את הפרמטר שנתתי ב-onclick למה שאתה רוצה:
HTML קוד:
<html> <head> <title>Warning!</title> </head> <script> function go_to(elad) { window.location=elad; } </script> <body> <a href="#" onclick='go_to("http://sex4free.co.il");'>I Agree</a> <a href="#" onclick='go_to("http://google.co.il");'>I Not Agree</a> </body> </html>
# 7 |
חבר מתקדם
|
תודה אחי אתה ענק!!
עריכה: אבל זה מוסיף לי לדף רק I AGREE ו I NOT AGREE אני יתכוונתי שזה יהיה אותו דף אבל עם פתיחה כאילו.. Last edited by MAORBARI; 05-11-08 at 16:01.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
מ.תיכנות
|
תעשה עם עוגיות, אם הוא מאשר זה מציב לו עוגיה, ואז באותו הדף תעשה בדיקה אם העוגיה קיימת, אם כן שיציג את האתר, אם לא שיציג את המסך עם האישור \ דחייה.
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
או שאתה רוצה להוסיף את זה לדף אחר, או שאתה רוצה פשוט לרשום תקנון ומתחתיו יהיו את "אני מסכים" , "לא מסכים"
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אחי אני התכוונתי פשוט מאוד מאוד
שלפני כניסה לעמוד יופיע עמוד אחר שצריך לחכות כמה זמן עד שיעבור לעמוד המקורי... כמו התחברות אבל שיהיה באותה כתובת זה מה שאני מתכוון |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|