![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
(עזרה) כרטיס רשת וחשיבותו?
יש לי שני מחשבים בבית.. עד עכשיו היה לי אינטרנט בכבלים ועכשיו עברתי לבזק..
באינטרנט בכבלים המודם והראוטר היו מותקנים במחשב מספר 1 (חדש יותר) והאינטרנט עבר למחשב מספר 2 באלחוטיות. עברתי לבזק, והאינטרנט מחובר על הקו השני של הבית. חיבור לקו של האינטרנט נמצא רק על ידי מחשב מספר 2.. אין בחדר של מחשב מספר 1 חיבור לקו הזה.. אז חברתי את המודם-ראוטר של בזק באופן קווי למחשב מספר 2 , הבעיה היא שהמחשב כאילו לא קלט את הראוטר.. דברתי עם כמה הרבה תומכים בתמיכה של בזק.. בתמיכה הרגילה ובתמיכה של הרשתות שבתשלום.. כולם הגיעו למסקנה כאילו שהבעיה היא במחשב.. אולי שהכרטיס רשת לא טוב.. הגיוני? כאילו בגלל שעד עכשיו הראוטרים היו מחוברים למחשב השני אז לא יכולתי לדעת אם הוא תקין או לא וכנראה שהוא לא היה.. למרות שהוא קלט באלחוטיות מהמחשב השני עם האנטנה הזאת... ניסיתי להתקין מחדש מהדיסק את הכרטיס רשת.. זה לא עבד.. עד היום לא שמתי לב לחשיבות שלו.. פתאום הסתכלתי באינטרנט וראיתי שיש דרגות של קליטה וזה.. אם אני משדרג את הכרטיס רשת שלי האינטרנט שלי יכול להיות יותר מהיר/לקלוט יותר טוב את המודם. האם באמת אני צריך לקנות כרטיס רשת חדש? המחשב נקנה לפני 3 שנים בסך הכל.. די חדש.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
תחבר את הראוטר למחשב החזק יותר (לא חובה לחבר לאינטרנט), ותבדוק אם זה קולט את הראוטר..
# 3 |
חבר חדש
|
^^ בדיוק מה שהוא אמר
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|