|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
[צילומים] שני צילומים ראשונים שלי
שלום לכם
![]() תמיד אהבתי לצלם, אבל כתחביב לא משהו מקצועי. אז היום החלטתי לממש את זה כי בא לי רעיון, יש שיגידו טיפשי ויש שיגידו מצחיק, אבל אני חושב שהוא פשוט גדול ![]() עשיתי סט של 4 תמונות מתוכן לקחתי 2, הקטנתי לגודל נורמאלי, הוספתי מסגרת והוספתי סלוגן. אין שום עריכה מעבר לזה ![]() זוהי הראשונה שאני אישית יותר אוהב: http://i33.tinypic.com/2n2aoo.jpg וזו השנייה: http://i37.tinypic.com/33w6quq.jpg אלו שתי התמונות הראשונות שאני מצלם באמת במטרה שתיהיה תמונה יפה ומיוחדת ולא סתם תמונה מטיול, אז תיהיו עדינים בביקורות ^^ תגובות בונות? עריכה: נ.ב. כן, באמת דחפתי את הכבל לבננה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
חחח נחמד לגמרי !, אהבתי מאוד את השניה.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
התמונה הראשונה זוועה..
אין בה כלום, יש מלא דברים ברקע שהורסים את התמונה, תאורה לא טובה, שימוש בצמצם ובפוקוס לא טוב. אבל לעומת זאת, בתמונה השניה תיקנתה, תאורה מעולה, כנ"ל שימוש בצמצם, אם הייתה משחק עוד קצת בפוקוס, זה היה יותר טוב, אבל גם זה טוב.. בהצלחה בהמשך, |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אחי, זה שאתה אומר לי שהתאורה לא טובה ושהשתמשתי בפוקוס ובצמצם לא טוב פשוט לא אומר לי כלום.
לחלוטין כלום. אני אשמח אם תוכל להסביר לי כי כמו שאמרתי פעם ראשונה שלי... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אוקי אחי,
זה שאמרתה פעם ראשונה שלך, זה לא אומר שאתה לא מבין במושגי צילום. להתחיל להסביר לך על שימוש בתאורה, בפוקוס וצמצם, זה ממש לימוד צילום. וגם זה, בהתאם למצלמה. אם אתה תיהיה יותר ממוקד במה אתה לא מבין, אני אוכל להסביר לך. יעזור אם תרשום את דגם וסוג המצלמה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
חחח אחלה רעיוןן
לפי דעתי תקטין את התמונה תעשה מסגרת ושמור על ניקיון ועל דברים קטנים (המנורה שמשתקפת בתמונה 2) בהצלחה שיהיה לך. |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה לכם.
המצלמה שיש לי בבית זה Canon PowerShot A630, אין לי מושג מה הכוונה סוג המצלמה (אם אתה מתכוון דיגילטית או על פילים אז היא דיגיטלית). איך משתמשים בפוקוס? אני מכיר את זה שלוחצים חצי לחיצה ארוכה ואז הוא מכוון את הפוקוס. מה יש להשתמש בצמצם? בקיצור, אני באמת לא יודע לצלם טוב P: יש לי אולי קצת ידע בגלל שאני מעצב אבל זה לא כזה עקרוני. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
חח.. נחמד
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
רעיון טוב, צילום לא משהו בכלל =\
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה לא נקרא ביקורת בונה להגיד שזה לא משהו בכלל.
כי מזה אני לא אתקדם. אם תסביר לי מה לא טוב ומה לשפר אז אני אתקדם. תודה בכל אופן. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|