![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
הצעה | הצעת מחיר לאתר חדש
אני צריך הצעת מחיר לאתר ברמה טיפה יותר גבוהה מ www.idown.me
www.Horadot.net בבקשה מתכנתים חובבנים - לא להגיב רק מתכנתים מנוסים בעלי מערכות ועבר שהיה אתרים שהם תיכנתו מוזמנים להגיב. יצירת קשר Mail / MSN: YardenBenlulu@014.net.il ICQ: 65605987 (מומלץ) שהיה לכם ערב טוב |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
לא המקום...
# 3 |
חבר מתקדם
|
שאלת את אותה השאלה בכמה וכמה מקומות.....ואמרו לך שוב ושוב כדי משהו יעשה לך משהו בסדר גודל כזה אתה תצטרך להוציא הרבה כסף. אני לא יודע בן כמה אתה או מה בידיוק אתה רוצה להשקיע וכמה אבל הסכום הזה נראה לי גבוה מדי בשבילך.
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ושתי האתרים משתמשים באותה סוג של מערכת, זה מערכת מוכנה לא?
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
לדעתי מערכת כזאת צריכה לעלות לפחות 3000 שח
לא הצעתי את עצמי כי זה לא פורום מסחר, פשוט ביטאתי את דעתי לגבי המחיר כי כנראה זה הדבר העיקרי שYardenBenlulu ביקש... Last edited by pirsomet; 29-10-08 at 11:32.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
לדעתי זה יעלה יותר...אבל שוב המחיר נקבע על ידי אותה חברה/בנאדם שעושה את העבודה זה יכול להשתנות.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
גם אני חושב שיותר בגלל זה אמרתי לפחות.
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ב- למי שהגיב, על סמך מה אתם כותבים שנראה לכם שהסכום הזה גבוהה לו מדי? אתם מכירים אותו? אתם יודעים מה יש לו בבנק? בשביל מה התגובות האלה? תענו למה שהבחור ביקש ואל תבחנו אותו אם זה מתאים לו או לא, את זה אני חושב שרק הוא יוכל להחליט אחרי שיקבל הצעות. שיהיה לכולכם יום טוב!
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אני לא מבין למה ציטטת אותי אבל....
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל לפי ניסיון והגיון אנשים שמתעסקים בסכומים כאלו יש להם כתיב אחר נוסח אחר ודרכי יצירת קשר שונים |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|