![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[שאלה] שליפה ממסד בצורה שונה
יש לי בעיה, אני רוצה לשלוף מהמסד משהו כזה:
שיסדר את המסד לפי התא "mid" (אני יודע ORDER BY), אבל אז אני רוצה לגרום לו שהערך ש"mid" שנרשם הכי הרבה בתאים נוספים, ישלף. הכוונה: נגיד ויש לי טבלה כזאת MID | IP 80.0.0.0.0 | 24 81.0.0.0.0 | 24 80.0.0.0.0 | 23 81.0.0.0.0 | 23 82.0.0.0.0 | 23 80.0.0.0.0 | 11 80.0.0.0.0 | 10 אני רוצה שהסידור יהיה כזה (לא בעיה פשוט לעשות לפי MID) אבל, אני רוצה שהוא גם יסדר את זה לפי התא שיש לו הכי הרבה ערכים, ז"א רואים ש23 מופיע כמה פעמים? אני רוצה שהוא ישלוף אותו ראשון, ואחריו את הערך הבא שמופיע הרבה פעמים, נגיד 24, ורק אחרי זה את שאר הערכים שמופיעים פעם אחת. בוא נגיד שאני רוצה לעשות בלוק "הצפיות החמות", ולסדר תסיקורים בסדר עולה לפי הצפיות. אשמח לעזרה, ואני לא בטוח שניתן לעשות את זה דרך SQL, אולי צריך גם שילוב של לולאה או משהו בPHP? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא יודע אם לזה התכוונת אבל נראה לי זה מה שתוכל לעשות:
http://www.tizag.com/mysqlTutorial/mysqlsum.php |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
ניסיתי לעשות את זה אבל לא הלך לי =\
PHP קוד:
עכשיו שאני חושב על זה, זה חישב את כל הטור של MID ואני רוצה שהוא יחשב רק את איפה שMID שווה לעצמו (יענו כמו למעלה, ש 23 יש 3 פעמים, 24 יש פעמיים, 11 יש פעם אחת ו10 יש פעם אחת, מסובך =\ |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
השאילתא שלך צריכה להראות ככה, תנסה, אגב עשיתי שזה יסדר לפי המספר הכי גדול לקטן אתה יכול לשנות כרצונך.
PHP קוד:
# 5 |
חבר מתקדם
|
עריכה לא חשוב. <_<
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|