|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
האם extremetracking אמין?
שלום,
יש ברשותי אתר עם מעל 2500 כניסות (עפ"י awstats), לצורך בדיקה של משהו שמתי את מונה הכניסות של extremetracking, לפי המונה מראה שיש רק כ- 300+ כניסות. האם extremetracking אמין בכלל? הנה תמונות של אותם תאריכים, ExtremeTracking ![]() AwStats ![]() אשמח לשמוע דעות על הנושא. *מנהלים, מקווה שרשמתי במקום הנכון.
# 2 |
אחראי פורום Off-Topic
|
יש מקומות יותר נכונים.
מועבר.
# 3 |
חבר וותיק
|
אוקי, תודה ומצטער.
# 4 |
עסק רשום [?]
|
זה אחד השירותים החינמיים הטובים, אבל אני ממליץ יותר על Google Analytics
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מי פה מזייף?
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אמין, ממש אמין.
המזייפים: awstats. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אנליטיקס הכי אמין.
בד"כ הכניסות באנליטיקס הם חצי מאקסטרים טרקר.
# 8 |
חבר בקהילה
|
תנסה בעצמך תבנה דף אחד ותמספר את הכניסות אליו וכך תדע. כי יש סטיה בין שלושת אלה Google Analytics , AwStats , ExtremeTracking
ויש עוד מספר רב של תוכנות להתקנה על השרת שמודדות סטטיסטיקות או קבצי לוג. בהצלחה
# 9 |
חבר וותיק
|
תודה על התגובות,
דרך אגב, הדירוג של האתר עפ"י Alexa הוא - 758,058, הדירוג השבועי עפ"י Alexa היה - 175,352, אני לא מאמין שבגלל 400 יוניק הדירוג ככה, ושתבינו האתר כולה 16 יום באויר. ככה שלפי דעתי Extreme פה זייף בהרבה. בנוסף לזה, ישלי באתר קאונטר שמראה את מספר המחוברים במצב נתון באתר, הוא סופר לפי אייפי, ואני גם יכול להביא רשימת אייפים של המשתמשים שכרגע באתר, בזמן ש Extreme היה מותקן באתר שלי, בדקתי את מספר המחוברים, בזמן הנתון שבדקתי היו 199 מחוברים, אני מאמין שאחרי זה היה עוד, וה- Extreme רשם רק 300-400, מה שנראה לא הגיוני.
# 10 |
עסק רשום [?]
|
יש מתב שאולי extremetracking מזייף לא יודע לי ממש אבל במחשבה יותר נכונה אז ככה
יש לך אתר, awstats מראה לך במדוייק בידיוק על כל מה שנכנס ללוג של השרת, כולל תמונות או מה שלא יהיה extremetracking זה רק לאותו מיקום שהכסת את הקוד מהאתר שלהם אתה לא יכול להכניס את הקוד הזה על תמונה למשל או על כל דבר אחר ובמידה ומשתמש בדפדפן שלא קורא JS אז מן הסתם הוא לא יתען את הסקריפט שextremetracking נתנו לך. awstats לדעתי הרבה יותר אמין ומדוייק!!!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|