![]() |
# 1 |
I am root
|
![]() להלן פרטי המקרה שגרם לי לחשוב על לפתוח כאן הודעה:
היה שרשור בפורום בקשות אחסון שלקוח ביקש אחסון של 100 מגה , עכשיו אצלי בחברה אין 100 מגה אז הצעתי לו את החבילה הכי קטנה שלי תוך כדי הדגשה שזה הכי קרוב שיש למה שהוא מבקש שאני יכול להציע לו. ( אני לא מוכר פחות מ 250 מגה אחסון ) , עכשיו בעקבות כך הודעתי נמחקה + קיבלתי אזהרה ממנהל הפורום על זה שפרסמתי משהו שלא ביקשו ממני, אני בא היום - ממש יום אחרי אני רואה שהציעו לאותו לקוח חבילה של 200 מגה - שוב , זה לא מה שהלקוח ביקש אבל זה מה שהציעו ( בדומה להצעתי ) , ובכל מקרה אני רואה שההודעה לא נמחקה \ נערכה , ולא טיפלו בנושא כלל על פי ההרגשה שקיבלתי מדובר פה בעוולה שנעשתה לי , ולחברה שלי. אין מצב שיהיו אנשים פיבוריטיים ויתעלמו מההודעות שלהם , ואנשים שהמנהל הנ"ל אינו מכיר - ימחק את הצעות המחיר שלהם + אזהרה. לאחר השיחה עם המנהל על כך ( level-serv ) , שבה הבעתי את עמדת חברתי בנושא הנדון , קיבלתי רושם שזהו נוהל נורמטיבי בפורום למחוק הודעות שאינן עומדות בקריטריון הבקשות של הלקוח. אבל לאחר שנוכחתי לדעת , שנוהל הנ"ל מיושם באופן שרירותי בצורה אי-שיוויונית בין החברות כאן , אני רואה לנכון להתלונן על התנהגות המנהל של הפורום המדובר. אני לא מוכן לקבל תירוצים כגון המנהל לא היה בבית , ולא בדק את הפורום ולא ראה ולא שמע, לא מקובל שנהלים יחולו על חלק מהמשתמשים ועל חלק יתעלמו מהנושא. להלן הנושא המדובר בפורום : http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=6752 הודעתי אינה נמצאת שם עוד , וחשוב לי לציין שההודעה שלי ללקוח כללה התנצלות מראש שאין ביכולתי לספק פחות מ 250 מגה אחסון ללקוח, כשמחיר המינימום בחברה שלי הוא 35 שקלים ( נכון להיום ) , אם אציע ללקוח פחות מ 250 מגה , אני ארגיש שאני מרמה \ גונב מהלקוח את מיטב כספו. ואני מצטער אין בכוונתי להוליך שולל אנשים ולדרוש תשלום מופרז על חבילות שאינני תומך בהן כלל. מצפה לתגובה חריפה מצד הנהלת הפורומים כלפי המנהל הנ"ל , ומצפה לתשובה הולמת מצד ההנהלה המכובדת בדבר העוולה שנעשתה לחברתי. -- למנהל החברה שפרסמה חבילה הדומה לחבילה שלי חשוב לי להדגיש , שאני לא נוקב בשם של החברה שלך ולא בשמך ,הודעה זו אינה מופנית כלפיך אלה כלפי הנהלת הפורום הכללית , שכן המנהלים כאן חרגו מתוקף תפקידם תוך כדי התעלמות מוחלטת מטובת הלקוח. אני מתנצל מראש אם הודעתי גורמת לך אי נעימות כל שהיא , זו אינה מטרתי בהודעה זו. אני בכובד ראש רושם הודעה זו , מפני שאני מכיר מספר נכבד של המנהלים בפורום הזה ( חלקם באופן אישי ) , ומכבד אותם , אף על פי כן אינני מחפש שהנושא שפתחתי כאן יתדרדר להתלהמות ילדותית ולא תרבותית. ואני מבקש רק אלו הנוגעים בדבר - בבקשה תגיבו בהקדם האפשרי. בכבוד רב יונתן SecureHost.co.il |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אני אפילו לא טורח לקרוא את האשכול הזה.
מישהו יכול לנחש למה? המשתמש שכתב את האשכול הזה קיבל השעייה ליומיים.
|
|