|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה| השקעה לעתיד דומיין net
שלום,
בגלל שרוב שמות המתחם בסיומת com תפוסים, וגם שמות המתחם בסיומת net הרבה תפוסים, כדאי להשקעה לעתיד לרכוש דומיין שמספר האותיות (ללא מספרים) בו הוא: 4-5 ? כאילו ככה: XXXXX.net / XXXX.net ? אפילו אם יש לדומיין משמעות או לא .. ? תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
אהלן.
כבר עכשיו מתחיל להתפתח השוק של LLLL.net והרבה משקיעים כבר קונים אותם. אותו סיפור היה עם ה- LLLL.com , לפני שהם נגמרו, מחיר רישום של כל אחד עלה בסביבות 8$, איך שהם נגמרו המחיר כבר קפץ ל-20$. עד לפני 3-4 חודשים, לפני המשבר הכלכלי, דומיינים של LLLL.com נמכרו לפחות ב-46$. סתם להשוואה, אני מכרתי לפני חודש וחצי דומיין LLLL.com ב- $1050 (Aius.com). יש עתיד ל- LLLL.net אבל יכול לקחת לזה קצת זמן. לי יש כמה דומיינים כאלו. קח בחשבון שיש אותיות שיותר שוות מאחרות, הם נקראות אותיות פרימיום. אלו האותיות: A,B,C,D,E,F,G,H,I,L,M,N,O,P,R,S,T ככל שיהיו יותר אותיות פרימיום בשם הוא יהיה שווה יותר, אני לא יודע אם נשארו דומיינים של 4 אותיות פרימיום פנויים ואם כן אני ממליץ לרכוש אותם. לי יש כמה כאלה. יש עוד הרבה משתנים לפיהם נקבע שווי של דומיין: 1. אותיות פרימיום 2. מספר תוצאות חיפוש 3. ראשי תיבות 4. האם ניתן להקריא את השם? 5. האם הדומיין הוא מילה אמיתית? מה שבטוח, ברגע שכל הדומיינים של LLLL.net יקנו, הערך שלהם מיד יעלה. בהצלחה!
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
הערך יעלה ברגע שכל הדומיינים הפנויים ירשמו.
ישנם 456976 צירופים אפשריים של LLLL.net וכרגע כ- 60% רשומים. כשמתקרבים לרישום כל הדומיינים, יש את האנשים שקונים אלפי דומיינים בכדי להשלים את הרישום ואז מוכרים אותם ישר אחרי שהערך עולה, אנשים עשו עשרות אלפי דולרים בשיטה הזאת. אני הייתי שותף לקנייה של 600 דומייני LLLL.com לפני שנגמרו. לפי דעתי, תוך פחות משנה יגמרו כל הדומיינים LLLL.net הפנויים. תוכלו לראות כמה דומיינים פנויים של LLLL.net נשארו באתר הזה: http://llly.net/Default.aspx *צד שמאל למעלה.
# 8 | |
אחראי פורום שמות מתחם
|
ציטוט:
תפסיק להשתמש ב- XXX, תתחיל להשתמש ב- L עבור אות, N עבור מספר ![]() כלומר, מה ששאלת זה אם שווה להשקיע ב- LNL.net ![]() בהצלחה!
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|