![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה של מתחילילם ב PHP.
שלום.
סוף סוף התחלתי ללמוד PHP. התחלתי היום. אני לומד מהאתר learnphp.co.il. אני עומד לסיים את פר ה if. הצלחית והכול טוב אבל יש לי שאלה. הקוד של הדוגמא באתר הוא זה: PHP קוד:
http://www.learnphp.co.il/7.guide עכשיו יש לי שאלה, מה זה ה string? סתם שם שם משתנה? עוד משהו, אני לומד בקטנה שפת c בבית ספר. עכשיו בשפת c פקודת if היא שונה. אני ביצעתי את אותו הדבר רק הדפסתי את זה ישירות. הנה: PHP קוד:
ואם זה אחרת תכתוב "קיבלת ציון....." זה לא יותר פשוט ויותר מובן מהקוד הראשון? אשמח להסבר קצרצר. תודה ![]() עריכה: הבנתי מה עשו בקוד הראשון (שלקוח מהאתר) פשוט קבעו תנאים ורק אחרכך הציגו את מה שנכון. אני פשוט קבעתי תנאי ואם הוא נכון ישר הצכתי אותו ואם לא אז אני בודק תנאי אחר ומיד מציג את מה שכתבתי. מה עדיף? ושוב, הstring הזה, זה סתם שם של משתנה? יכלתי להחליף אותו ב"דור" למשל? תודה=]
מתכנת php אמין ומקצועי. מחירים נוחים! יצירת קשר: 0544378743 Last edited by dor77; 03-10-08 at 16:48.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
כן זה משתנה. בקוד הראשון אתה רק "מעדכן" את המשתנה. ואז אחרי התנאי אתה מדפיס אותו. וכן יכלת להשתמש ב"dor".
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Whatever
|
אכן
# 4 |
חבר וותיק
|
אוקיי תודה.
וואלה PHP זה לא כזה מסובך כמו שחשבתי ![]()
מתכנת php אמין ומקצועי. מחירים נוחים! יצירת קשר: 0544378743 Last edited by dor77; 03-10-08 at 17:18.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|