![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מסד ענק ? לחלקים ?
היי
יש לי מסד ענק מאוד ושאני אומר ענק זה יותר מ 10 ג'יגה מסד ... רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד כמה שיותר מהר ? כי על שרת אחד להשים מסד כזה זה לא אפשרי אה ואני רציני לגבי זה ![]() פשוט בניתי תוכנה שמקודדת לMD5 את כל האותיות והמילים עד 30 תווים עם כל האותיות מכל השפות מכל הצורות .... מכל הסימנים ... בקיצור הכל ל MD5 ול MD5 כפול 2 .... עד 5 עכשיו נגיד ואני רוצה לקחת תמסד ולחלק אותו ל 200 מגה ולמלאאאא מסדים ... וישבו על מלא שרתים .... איך אני מחלק אותו אבל ומה עדיף לעשות שזה יהיה תוכנה על האינטרנט או על המחשב ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
בעקרון אפשר לבנות סקריפט שמחלק את המסד לחלקים ולכל חלק יש ID, ואז יהיה מסד ראשי שיהיה לו את הרשימה של כל המסדים הקטנים והוא ידע לנתב לפי הID של החלק לאיזה שרת לשלוח את הבקשה.
ודרך אגב מה שעשית נקרא rainbow table, לא יודע כמה זה חוקי, אבל אם כבר עשית את זה אז כל הכבוד, צריך מחשב מאוד מאוד מאוד חזק בשביל לעשות את זה, או שזה יקח לך שנים (אותו דבר לגבי החיפוש במסד).
# 3 |
הוסטסניון
|
מחשב גדול ?
לא יודע אבל זה עדיין ממשיך .. לגדול חחח יש לי 3 ארדיסקים של 320 ג'יגה ולא נראה לי שזה יעבור את ה 40 ג'יגה |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
קבלו ביטול אני בסוף עושה משהו אחר ...
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Winner
|
חחחח הרבה אנשים ניסו ובסוף הפסיקו
# 6 |
הוסטסניון
|
לא מפסיק
![]() אני עושה בסוף רק את אותיות וסימנים בעברית ובאנגלית וסימנים במקלדת ... |
![]() |
![]() |
# 7 |
Winner
|
אז בהצלחה
![]() תיידע אותנו שתסיים, יהיה מעניין לדעת את התוצאות D:
# 8 |
הוסטסניון
|
בכייף
אתה חושב שיהיה שימוש בתוכנה על המחשב שהיא שוקלת כ10 - 20 ג'יגה ? או יותר ? אבל היא תתן פיצוח ? |
![]() |
![]() |
# 9 |
Winner
|
במשקל אני לא רואה בעיה, אני יותר רואה בעיה במהירות פיצוח.
תחשוב שהמהירות שלוקח לך להכין את הטבלה, זה מה שיהיה בערך המהירות לפצח גם אפילו יותר זמן (גם להצפין, וגם להשוות). בשביל להשוות את המשקל, אתה יכול לראות את התוכנות שנותנות פרטים על תושבי המדינה, שהתוכנה שוקלת באיזור ה8 ג'יגה (המסד).
# 10 |
הוסטסניון
|
ברור שאני לא הולך לעשות מסד אחד ....
בניתי תוכנה שתחלק לי את זה לכמה ... לפי משקל ואני בנוסף מצאתי שיטה להפחית משקל אני הולך לקצר את כל הקידודים ל 4 תווים ... ואז להשוות את כל אלה שנמצאו תואמים .... לחקת תטקסט שנמצא לקודד אותו במקום ולבדוק ... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|