![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בילדס החלפת אתרים
נושא: החלפת באנרים
תיאור: מערכת החלפת באנרים לא רעה ב ASP שפעלה באתר בילדס הישן לפני כשלוש, ארבע שנים. ערכתי קצת קבצים, מישהו עזר לי להוסיף אופציה או שתיים, טיפה שיפצור ובתוך כמה שעות עבודה יש לי אתר שיעסיק דומיין שחשבתי שלא אגע בו יותר. אשמח לשמוע טיפים ומשובים לשיפור. כתובת: http://www.builds-il.info |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
מערכת נחמדה, לדעתי אתה צריך לתת למשתמשים לעלות את התמונה לשרת ולא לשים קישורים מהסיבה הברורה (לינקים שבורים).
# 3 |
חבר מתקדם
|
בס"ד
אני זוכר את האתר הישן.. כשהייתי קטן תמיד הורדתי משם מערכות מזה התבאסתי שנסגר.. המערכת נראת טוב בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כשהיית קטן? זה לא לפני הרבה זמן... האתר ירד רק לפני שנתיים וחצי שלוש אולי. יש לי את כולו עדיין על המחשב עם כל המערכות (ספר אורחים בחינם לאתרך וקאונטר לאתרך בניית אתר בחינם וכל השאר מה שהיה שם. שוכב אצלי במחשב כבר שנים...) המערכת אותה מערכת שהייתה בבילדס. פשוט הוצאתי אותה מהאתר. הכל אותו דבר. גם העיצוב. ותודה. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כשהייתי קטן.. כן.. השתמשתי בו הרבה.. היה אתר שימושי.. אבל אני לא זוכר שהיה החלפת באנרים וזה שנסגר לפני 3 שנים לא אומר שהשתמשתי בו בדיוק כשנסגר |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
היה גם היה. זה היה השירות הראשון שהצענו שם. יש לי בעקרון עדיין הכל חוץ מהקבצים של הסקריפטים ומערכות מוכנות שנתנו להוריד שם.
אני מקווה אולי גם לפתוח את שירות הקאונטר או את ספר האורחים בחינם בהמשך ואולי אז גם בניית אתר בחינם. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
העיצוב כל כך שנת 2000. חוצמזה אני ממש שמח לראות שאתה ממשיך ועושה פרויקטים ודברים, builds.co.il שימש אותי בעבר מאוד (ואפילו רכשתי את הדומיין עצמו לאחרונה).
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|