|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
דרך נוספת להרצץ shell command דרך PHP?
שלום לכולם,
רציתי לדעת האם יש דרך אחרת מלבד פקודת ההרצה(exec\system\shell_exec וכו'). האם יש דרך אחרת לדוגמא לפתוח חיבור SSH לשרת ולבצע פקודה באצמעות חיבור למשתמש מסויים? ובמידה וכן, הדרך הזאת יותר יעילה? או תאפשר לי לבצע פקודות בסדר גודל רחב יותר(ז"א הרצת תוכניות גדולות)? תודה מראש לכולם על העזרה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
חח מה הכוונה רחב יותר?
אחרי הכל אם ליוזר שממנו מורץ PHP יש גישות מלאות תוכל לבצע מה שתרצה עם exec() וsystem() ממ השימוש היחיד שעולה לי בראש על התחברות מרחוק זה התחברות לשרת SMTP, כי כשאתה עושה mail() מתבצע FORK לפרוסס והתחברות לשרת SMTP, שליחת מייל יחיד וסגירה ניתן להתחבר לשרת SMTP, לשלוח 50 מיילים ולסגור את הקונקשן
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
פשוט ברגע שאני משתמש בexec\system ושאר פקודות ההרצה אותו תהליך שאני מנסה להריץ נתקע על העמוד ולא ניתן לגלוש יותר במערכת...(ז"א עמודי PHP לא רצים יותר...). שאר הפקודות עובדות מעולה.., אין לי מושג למה זה ככה. אני לא יודע למה זה קשור(להגדרות של הPHP או למשהו אחר), אז חשבתי על דרך עיבוד אחרת באמצעות הPHP. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
הדף PHP צריך את התשובה מהתהליך שאתה מריץ?או שאתה רק רוצה להפעיל אותו?
# 5 |
חבר וותיק
|
כמו שבניה אמר
אם הדף צריך תשובה מהפקודה, המחשב שלך לא יתן לדברים אחרים לרוץ עד שתקבל תשובה אם זה בסך הכל פקודה ללא קבלת מידע נוסף אז לא תהיה הבעיה כי אין צורך בלחכות לקבל את המידע המוחוזר
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
http://il.php.net/manual/en/ref.ssh2.php
אולי זה יעזור לך? |
![]() |
![]() |
# 8 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אז למה בPHP?..
כעיקרון אתה יכול מקסימום לשחק עם זמן ההמתנה המקסימלי בPHP, אבל אולי תמצא משהו בפורומים בנוגע לבעיה הספציפית. אין לי מושג. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
יש לך אפשרות לא לחכות לתשובה או כן לחכות גם זה תלוי אם הכלי שלך מחזיר או לא
תרפרף בפונקציות ההרצה, יצא לי להתקל בבעיה דומה בעבר בהצלחה
# 10 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אולי תוכל לעזור לי בזה? |