|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[מחפש] אחסון גדול במיוחד
~אם זה לא הפורום המתאים אנא העבירו~
אני מחפש אחסון כמה שיותר גדול. אולי אפתח אתר להעלאת תמונות, בשביל זה צריך אחסון גדול. אין לי בעיה שחברת האחסון תיהיה בחו"ל. נפח האחסון חייב להיות לפחות 100 ג'יגה בייט ולפחות טרה בייט תעבורה. לא אוכל לשלם מעל 40 ש"ח לחודש (כ11.5$). האחסון שכרגע הכי נראה לי זה בחברה 1&1, יש להם חבילה של 10 דולר לחודש, 250 ג'יגה אחסון ו2500 ג'יגה תעבורה + 3 דומיינים חינם. מה דעתכם? אני לא יכול לקחת משהו יקר (המחירים בארץ גבוהים מדי בשבילי לדעתי). האם יש לכם חברה אחרת שאתם ממליצים עליה, בארץ או בחו"ל, שתיתן חבילה דומה או אף יותר טובה? תודה |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
מממ סלח לי אבל אני חושב שיותר מתאים לך פה VPS...
אף אחד לא יתן לך HD של 100 MB, שלא נדבר על התעבורה שצריך לגדלים של אתר כזה. ועוד במחיר של 40 שקלים... אם באמת אתרך יצליח כפי שתיארת אותו אני משוכנע שתזדקק ל VPS שיחזיק גם את המסד נתונים שיארגן את הקבצים לא?
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני רק יודע שבחו"ל נותנים לך הרבה, ואני לא רוצה לשלם 2 דולר פחות ושאחרי חודשיים אני פתאום אצטרך להתחיל להעביר שרתים ושטויות. אני חושב שVPS יקר מדי בשבילי... אני לא צריך כל כך הרבה נפח אחסון אלא בעיקר תעבורה. התמונות האלה נצפות המון ולכן צריך תעבורה עצומה.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
התקציב שציינת הינו סופי? או שיש אפשרות לעלות טיפה?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|