![]() |
# 1 |
חבר על
|
חשבון בנק לצעירים
אהלן, אני פותח בקרוב חשבון בנק (יום הולדת 14 עוד פחות מחודש
![]() רציתי לדעת, האם יש לך בנק שאתם ממליצים עליו? הכי פחות עמלות, תנאים נוחים, שירות לקוחות טוב... עוד משהו, רציתי לדעת שהבנתי נכון. מגיל 14, ניתן לקבל כרטיס דיירקט, אשר לא ניתן להכנס בו למינוס, אך במידה ויש יתרה אפשר לבצע בו עיסקאות (לקנות שווארמה בקניון או בגדים ברנואר), נכון? כל עוד יש בו כסף הוא כמו כרטיס אשראי לכל דבר, ואני גם מקבל אחד כזה? של ויזה, ישראכרט וכולי... עוד משהו, כרטיס הכספומט שאני מקבל, הוא למשיכה מהבנק שלי בלבד, ומן הסתם רק מהכספומט, לא מעוד מקומות? אז, מה הבנק שאתם ממליצים עליו? והאם הבנתי נכון?! תודה תודה תודה לעוזרים... |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
מצטרף..
גם לי יש יום הולדת 14 עוד פחות מחודש ![]() בקשר לאשראי לא נראה לי שאפשרי מתחת ל16 עריכה: עכשיו קראתי על הדירקט וזה מצויין :P Last edited by DanielS; 27-07-08 at 01:04.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אני פתחתי בלאומי, אין שמה עמלות (שידרגתי לפני שבוע לכרטיס ויזה).
בכל מקרה אתה מקבל כרטיס כספומט, אתה לא יכול לקנות איתו באינטרנט ולא בחנויות, אבל אתה יכול להוציא איתו כסף בכל כספומט, כל עוד זה כספומט של בנק, אתה לא משלם עמלה על המשיכה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
כמו שאני יודע, בבנק פועלים יש לך כרטיס ישראכרט צעיר מגיל 14, אך זה לא כרטיס אשראי לכל דבר,
אתה לא יכול לגהץ אלה רק למשוך מהכספומט. וכמו שאמרת יש שתי אפשריות, או לתת לך אפשרות להכנס למינוס; *להתקשר אל ההורים שלך ולהתריע על זה *להכנס למינוס, ומהשניה שאתה נכנס למינוס כל שקל שאתה מושך ימשכו מהחשבון של ההורים שלך *פשוט לתת אפשרות לא להכנס למינוס וזהו זהו
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
אני פתחתי חשבון לפני כמה שבועות הכרטיס הגיע ביום רביעי רק שלא היתי פה וכניראה ביום ראשון אני יקח אותו.. זה כרטיס רק להוציא מזומן! אין אשראי אין מינוסים אין עמלות אני מדבר על פועלים כן. לדעתי זה מכל כספומט לא בטוח! אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לישאול אני יכול לענות לך על הכול אם אתה רוצה לפתוח חשבון: שתי תמונות פספורט!+טופס שאתה רשום אצל ההורים שלך בת.ז עוד שאלות אתה יכול לישאול פה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אני יש לי חשבון של בנק פועלים, קיבלתי גישה לאינטרנט ואין עמלות על שום דבר [חוץ ממשיכה מכספומט שהוא לא של בנק].
אפשר להוציא מכל כספומט, הכרטיס אשראי לא מתאים לגיהוץ, אבל אפשר לקנות איתו דברים באינטרנט [קניתי דומיין, הצעתי כסף במכרזים ב-1buy1] בשביל לחפות על חוסר הדברים שיש בכרטיס הדירקט שילבתי איתו כרטיס Ycard.co.il שאיתו אפשר לעשות הכל, כרטיס שמטעינים ואין מינוסים, אני מטעין מההורים שלי ונותן להם כסף, וכל מה שאני צריך לקבל כסף מאנשים מפקידים לי לחשבון בפועלים, ולא חובה תמונות פספורט.. אם יש עוד שאלות אתה מוזמן לשאול. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
דבר שני אתה רוצה להגיד לי שבכרטיס של פועלים הצלחת ליקנות באינטרנט? לי אמרו שאפשר להוציא מזומן וזהו! הפקידה אמרה! בקשר לYקארד ראיתי את זה אם כבר רוצים כרטיס לכל דבר אז ללכת עליו וחבל שני כרטיסים.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
בנק לאומי, מומלץ
![]()
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
כרטיס דיירקט זה לא כרטיס אשראי, אין לו מסגרת ולא כלום רק למשוך שיש כסף בחשבון אני לא יודע למה זה טוב.
ונותנים את זה לילדים ולאנשים שלא סומכים עליהם בבנק ( שימו לב שרוב בערבים עם דיירקט (: ) אתה לא יכול לבצע תשלומים וזה לא יורד לך במועד מסוים כמו אשראי רגיל.. היה לי את זה פעם שהייתי קטן. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
אממ, סבבה, תודה לעוזרים.
לפועלים אין כרטיס pre paid כל ללאומי? ה YCARD נכון לעכשיו אני אלך ללאומי, הם עדיפים על העמלות של הפועלים, אפשר להזמין כרטיס אשראי שלהם (בלי קשר לחשבון בנק, אבל עדיף הכל באותו מקום) ובנוסף הם לא דורשים הפקדה שוטפת (הפועלים דורש הפקדה של 100 שקל כל חודש) ויש להם פחות עמלות על כרטיס האשראי מאשר לויזה אגב, הכרטיסים האלו (pre paid) קבילים בפייפל? יש מישהו עם ניסיון איתם? Last edited by OxyGen; 27-07-08 at 13:38.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|