![]() |
# 1 |
חבר על
|
שלום ! אבקש עזרה .
שלום לכם .
אני בעל אתר שקיים כבר מעל שנה .. אני רוצה להתחיל לקדם אותו, האתר עוסק במכירת שרתי משחק . אני רוצה לישמוע איך אני מתחיל ? מה אני אמור לעשות ? זה יעלה כסף ? כול מה שאפשר לדעת . אנא, אל תישלחו אותי לחברות לקידום אתרים או תביאו לי אתרים שמלמדים איך לעשות את זה.. קראתי כמה מהם ועדיין לא הבנתי . תביאו דוגמא אישית על עצמכם, איך אתם התחלתם ולאן הגעתם היום ? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אתה לא רוצה לשלם, לא על מקדם ולא על ספרים ואתה בא בגישה של "אל תישלחו אותי לחברות לקידום אתרים או תביאו לי אתרים שמלמדים איך לעשות את זה" אז מה אתה מצפה שנעשה ? אולי אתה רוצה שליח עד הבית עם מקדם ופיצה בחינם ? אסור כאן ווארז אז אני לא יכול לתת לך הורדות של ספרים מסויימים אבל הם באנגלית ובטח גם על זה אתה תתפנק אז תקרא קצת בK ובSEOISRAEL וכשיהיה לך כסף תקנה את הTRAFFIC BOOSTER ואחר כך תקנה מנוי חודשי לSEONOOK.COM שמספק לך את הספר ועדכונים יומיומיים.
הניסיון עושה את שלו. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
תודה רבה לך ..
אני לא באף גישה, אני פשוט לא מבין מה האתרים רוצים ממני ואני מעוניין לישמוע איך עושים את זה באמת ומה אנשים עושים ואיך וכמה דברים כאלו . |
![]() |
![]() |
# 4 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
דבר ראשון, כותרת עניינית.
דבר שני, תקרא פוסטים בפורום הזה ופורומי קידום אתרים נוספים ואז תשאל שאלות ספציפיות בנושאים שלא הבנת. אין תשובה לשאלה "איך מקדמים אתר".
# 5 |
חבר בקהילה
|
יש המון מידע בפורמים ואפשר גם לעשות קידום לבד, אולי תצרף לינק לאתר שנוכל לראות אותו ולתת לך המלצות.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|