|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
הדלקת נר זיכרון | הדלק גם אתה
אהלן, הצטרפו והדליקו נר זיכרון ועזרו לאסוף כמה שיותר נרות זיכרון דלוקים וכך לעודד את המשפחות השכולות במעט תמיכה ואהבה, הצטרפו גם אתם http://www.h-il.ilhost.co.il/.
שבוע טוב. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מישהו כבר הספיק לפרוץ לך נראה לי או שזה אמור להיות ככה? עריכה: יאפ מישהו **** http://www.h-il.ilhost.co.il/index2.php את האתר שלך....
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
כן בנאדם מטומטם כבר מאבטח את זה.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
הדקלתי אבל התגובות בגיבריש
# 5 |
חבר וותיק
|
תוקן.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אולי תפסיקו כבר עם האתרים האלה.. אנשים פותחים בעצמם אתרים.. מכריזים שזה "כדי לעודד משפחות שכולות" שגם ככה בחיים לא יכנסו לזה.. וממש אכיפת להן מזה..
אתם יכולים להגיד עד מחר שזה בשביל המשפחות.. אבל תאכלס ברב המקרים אנשים מנצלים את זה כהזדמנות לפתוח אתר שיכנסו אליו אנשים! המשפחות לא צריכות אתר שולי עם 100 נרות כדי להבין את שאנשים משתתפים בצערם.. הן לא צריכות שיעודדו אותן "במעט תמיכה ואהבה".. זה ממש לא במעט! זה כל עם ישראל והמשפחות יודעות את זה.. והאתר הזה שהשקעת בו בדיוק 3 דקות לא ראוי בכלל להיקרא לשאת את שמות הבנים לזיכרון..! אף אחד לא צריך את זה.. ומספיק עם כל ה"פסטיבלים סביב החזרת החטופים".. לא נותנים שקט.. בחיי.. מצטער.. אולי הכוונה הייתה טובה.. אבל זה מה שאני חושב.. כואב לי על המשפחות.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תקרא שוב את האשכול שלי ביקשתי תגובות לאתר? זה פורום ביקורות? ותאמין לי אנחנו שולחים את זה למשפחות השכולות וגם יש לנו קשרים וכן זה יכול לתת חיוך אפילו קטן אצלם וזה כבר משיג את מטרותינו, למרות שעברתי עליו כארבע שעות ואתה אומר לי שלוש דקות, אצלי זה המטרה להשיג כמה שיותר נרות ולא המטרה לקבל ביקורת על התכנות או על העיצוב, אל תגיב אם אתה לא מבין את נושא האשכול או חשיבות האתר. תשובתי. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חיוך? חיוך קטן? זה מה שאתה חושב שזה אמור לעשות להם שהם יראו שיש אתר כזה? אני מצטער מאוד אבל כנראה פשוט לא מבין מהחיים שלך.. אם זה היה באמת עם חשיבות לא הייתי אומר מילה.. אבל במקרה הזה ממש לא.. וזה פשוט סתמי ומאולץ.. וסורי זה פורום דיבורים.. זכותי להגיב על הנושא שפתחת.. לא הגבתי על שום עיצוב ושום תכנות.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מ.תיכנות
|
סליחה? בגלל זה יש זכויות שלך למטה? תעשה טובה.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
הדלקתי.
זכרונם לברכה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|