|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
כמה שאלות בקשר לרישום העסק כעוסק פטור
שלום לכולם...
יש לי כמה שאלות לגבי רישום העסק כעוסק פטור אשמח אם תענו לי על רובם אם לא על כולם ![]() טוב אז אני מתכוון ללכת לרשום אותנו בימים ראשון-שלישי. לפי זה יש לי כמה שאלות ונקודות לא ברורות. -האם זה עולה כסף לרשום את העסק? תשלום חד פעמי או קבוע? -הבנתי לצורך פתיחת עוסק מורשה כעצמאים, צריך להביא ליחידות אגף המע"מ את המסמכים הבאים:
*איזה אישור והאם זה חובה? איך מוציאים אישור כזה ** מה זה חוזה עבודה חח? זה חובה? איך איפה מוציאים וכמה זה עולה ***מה הכוונה? חובה? כמה עולה? מאיפה מוציאים? -ברגע שהעסק מוכר על ידי הרשויות כעוסק פטור... אני צריך לשלם מע"מ על כל עסקה? כל כמה זמן משלמים את המע"מ אם כן... בינתיים זהו ![]() תודה |
![]() |
# 2 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
כמדומני 64K .... |
|
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אם אתה עוסק פטור אתה לא צריך אישור מהבנק אבל אתה צריך לציין בטופס פתיחת התיק את חשבון הבנק איתו אתה פועל.
בגלל שאתה עסק באינטרנט אתה לא צריך חוזה שכירות מבויל או חוזה רכישה של העסק. חוזה עבודה אם אני לא טועה זה במקרה ואתה מעסיק עובדים. עוסק פטור הינו פטור ממע"מ. אתה צריך להוציא ללקוחות קבלה רגילה. ואתה צריך לדווח למע"מ כל שנה מה ההכנסות שלך מהעסק. לגבי אגרת רישום ככל הנראה לא לוקחים, אך יש מצב שאני טועה. |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
עוסק פטור לא מקבל מע"מ ולא משלם למע"מ
זו הכוונה בפטור.