|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
האם LIVEDNS עושים חאלתורות ?
אהלן ,
אז רכשתי לי ביום שישי בלילה דומיין , נעזוב עכשיו את שם הדומיין רק נגיד שהדומיין היה דיי נדיר , עם סיומת CO.IL וצפיתי עליו כבר כמה חודשים וכל הזמן הזה הוא היה פנוי גם בלילה שהזמנתי בדקתי והיה פנוי , הזמנתי אותו מLIVEDNS , מה אני מקבל היום בבוקר ? דחייה שמשהו רשם אותו לפני , מתי? היום כמובן ולכמה זמן? לשנתיים , השאלה אם זה קרה לעוד משהו ? איך בדיוק הצירוף מקרים הזה שדומיין שהזמנתי שהיה פנוי כמה חודשים טובים (ולפי מיטב ידעתי גם לפני כן ולא נרשם ) פתאום נתפס בדיוק באותו יום שאני הייתי צריך לרכוש אותו ואפילו עדכון שרתים של DNS אין בדומיין הזה (לא מוגדר) , פשוט משהו מאוד מאוד מסריח לי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
חאלטורות?
נורא פשוט, הראשון תופס. אתה כנראה.. לא היית הראשון. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
בוא תסביר לי איך דומיין שאני שם אליו לב כבר חצי שנה , נרשם בדיוק בתאריך שאני רשמתי אותו? (והיה פנוי עד יום ההרשמה) , צירוף מקרים ? אולי כן אבל זה פשוט יותר נדיר מלזכות בלוטו מה שקרה פה , ההתסברות הפראנוייה הישראלית אומרת משהו אחר לגמרי , במיוחד כשהדומיין היה דיי נדיר.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
את האמת שאני לא מכיר את החברה ולא את תהליך רכישת הדומיין אבל מזה תמיד פחדתי.
הרי שאתה מבקש לקנות את הדומיין, החברה עוברת על הבקשה לא? אם היא רואה דומיין מעניין היא יכולה לעשות את מה שעשו או לא עשו לך לא? זה מפחיד ומאוד מעצבן. בכל מקרה שמעתי שlivedns מאוד אמינה וטובה, יכול להיות צירוף מקרים, למרות שזה מאוד הזוי.
# 5 |
Winner
|
אולי מישהו אחר גם חיכה לו חצי שנה, כמו שאמרת בעצמך הוא די נדיר, אז כנראה שאתה לא היחיד שניסה לתפוס אותו.
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לפחות ככה היה ב isoc.. לקח לזה איזה יומיים להתעדכן עד שהם מקבלים את התשלום וכו' שזה תפוס.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|